Tuesday, April 19, 2011

Kebakaran di Institut Perubatan

saLam semua (^_^)
semalam,semasa selepas selesai urusan service gigi di UKM tu,
Mr iZzo ternampak kekecohan di sebelah UKM ni..
iaitu Institut Perubatan...
tengok penuh dengan Polis dan Bomba..
rupanya ada kebakaran! pergh..baru perasan ada asap itam diudara..
so, Mr iZzo berhenti ar kejap tengok keadaan tu..
ramai org berkerumun nk amik gambar la bagai..
yg Bomba sibuk memadamkan api..
Polis plak dok sibuk jaga jalan..
Pihak media sibuk dengan liputannya..
Mr iZzo? pn sibuk jugak! sibuk nk amik gambar..hehe
aperpn..teruja gak tengok kejadian itu semua didepan mata..
teruja tengok keadan dimana masing-masing sebok dengan
tugas masing-masing..

malam td Mr iZzo tengok berita TV3, dah kuar berita pn mengenai kebakaran tu..rupanya makmal diorg yg terbakal..sebbaik xsatu bangunan hangus!..huhu
aperpn..tahniah pada pasukan Bomba dan Polis yg bertugas di tmpat kejadian




3 comments:

Fizalinolie said...

Nasib baik tak terbakar semua yer. Apa2 pun Mr. iZzo, thanks yer kerana sudi singgah dan follow blog saya. Selamat berkenalan dari saya, fizalinolie =)

Novelgurl said...

aik..excited lak dia ad kebakaran..aish3.*gelng2

Secret Drifter said...

uish menakutkan gak ni, nasib x ada kecedaraan berlaku...