Thursday, April 28, 2011

SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

Ben Ashaari 
kenapa aku seorang blogger?
aku seorang blogger kerana aku nk share aku dengan korang semua..(^_^) 
aku suka share kisahku dengan semua org..selain kisah aku,aku juga dapat kongsi ilmu2 or ape2 je
selaintu, aku jugak dapat cari info2 menarik..banyak maklumat yg aku dapat dari blog ni..

aku juga sangat suka dengan gathering!
bila berblog ni..a lot af gathering yg aku leh join..
aku enjoy bola dengan kawan2..
aku dapat kongsi masalah
aku dapat minta pendapat

blog ni tempat aku luahkn segalanya..
segala apa yg terlintas dihati dan fikiranku ini
i am a blogger....baruuuu..hehe

8 comments:

Haris Kaito said...

datang dari blog abg Ben... :)
kalau sudi singgah la balik...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI

Nini D.. said...

den dtg jongah! :)

Pemuda Haparan said...

terjah sini..sje nak tau knp awk jd seorang blogger..huhu..
Ade masa terjah la balik..

http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

p/s: setuju!!

mcm ni lah said...

tinggal jejak

Lulu caldina said...

Apa pun alasannya, semoga kita semua berjaya menjadi seorang blogger yang pemes amos..ekeke

DiDa Licious said...

bersiaraya & memfollow d sini! (",)v

Sal Saari said...

semoga terus maju jaya dlm dunia blog ni..
intai2lah sy..

Syuxer said...

sharing is caring..tq bro coz amal konsep ni..memang betul kata bro yang blog adalah tempat untuk meluahkan perasaan..:)

anyway...salam perkenalan dan follow u bro..#210

http://syuxermelankolia.blogspot.com/