Tuesday, April 19, 2011

Scaling Gigi di UKM

saLam semua (^_^)
semalam Mr iZzo bersama Mr Ej ke UKM yg bersebelahan HKL tu
kt area Chow Kit tu kan, kitorang  pegi buat scaling gigi..
tau kn scaling? cuci gigi.. hehehe..
Mr iZzo ni da la fobis skit ngan hospital ni..haha
tp sebab Mr Ej yg dok ajak p, Mr iZzo pn beranikan lah diri ini..
huhu..so far,ok la..service terbaik! layanan pn terbaik!

Thanks pada Cik Nasiha yg rawat gigi Mr iZzo ni..
anda memang comeL..hahahaha
eh, lari tajuk plak.. (^^,)

me at UKM
no turn Mr iZzo n Mr Ej
siLa ikut tapak kaki kuning
sebelum rawatan bermula
protection..hehe
peralatan yg akan digunakan
rawatan bermula

8 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

sakit tak? wuwuwwuu~

mr Ej said...

memanglah hg dapat layanan terbaek...dapat docter cun maaa...layan mau layan sms ag....jgn tggu bro...lagih mau jadi calon December sudahhh...hahahahha

Mr iZzo (^_^) said...

khumaera : tak sakit pn..tp biasa la seriau skit..hehe

mr Ej : hehehe... malu sy...

e-liex said...

sempat snap pic!

glad u guys are happy wif the treatment. sorry la lambat, tak pro lagi kan..

btw, ada bbrp gigi lagi kena tampal. and definitely kena wat scaling e

Mr iZzo (^^,) said...

biasa la tu..huhu (^_^)

nnt nk buat scaling sy cari dr lah..huhu

akubukanpuitis said...

haha..mesti dpt layanan terbaik nih! sempat lagi snap2 pic kann~ =p

p/s: jgn jemu dtg!!

akubukanpuitis said...

haha..mesti dpt layanan terbaik nih! sempat lagi snap2 pic kan~~~

p/s: jgn jemu dtg!!!

Azman Fauzi said...

Kosnya brp?