Monday, May 9, 2011

Info Menarik dari Hotlink

assalamualaikom semua (^_^)
Mr iZzo nak share info yg Mr iZzo dapat dari Maxis Hotlink
setiap jam Maxis akan hantar berita2 pendek..

antaranya....jom layan ;
  • TPM ajak pihak swasta sama2 bangunkan sekolah teknikal dan vokasional bagi sediakan modal insan yang mencukupi dan memacu ekonomi negara.
  • Kematian Osama Laden tidak pengaruhi situasi keselamatan di Malaysia : ATM dan PDRM tetap bersedia hadapi sebarang kemungkinan - Zahid Hamidi
  • 300 pakar BI dari Amerika Syarikat akan mengajar bahasa itu di sekolah2 kategori band 6 dan 7 mulai tahun depan - Muhyiddin Yassin
  • Kerajaan akan lancar program rumah kualiti harga RM220,000 ke bawah bagi membolehkan lebig ramai golongan muda miliki rumah pada Jun atau Julai.
  • Langkah menghentikan kursus baharu perubatan diIPT tempatan mampu bendung masalah lambakan doktor yang tidak berkualiti di pasaran.
  • Sambutan Hari Ibu tidak bermakna buat tiga beradik apabila mereke rentung bila rumah teres yang didiami di Kuala Krai terbakar semalam 7/5.
  • 3 anggota tentera terbunuh,seorang wanita parah dalam nahas kereta dengan lori tangki di jalan Seremban,PD dekat Kg. Bemban awal pagi ini 7/5.
  • Perbincangan paderi seluruh negara jadikan Kristian agama rasmi Persekutuan, jika benar,adalah series - Hishammuddin Tun Hussein.
  • Mendiang Ong Kim Koon yang bantu suami isteri Melayu dalam nahas sebelum dirinya dilanggar kereta diberi sijil penghargaan oleh Polis.
  • 2 blog dedah pertemuan paderi seluruh negara dan bincang agenda Kristian sebagai agama rasmi diserah kepada SKMM untuk siasatan - Rais Yatim.
  • Kegiatan golongan gay di Malaysia semakin berleluasa berikutan wujudnya sebuah laman web yang dijadikan medium untuk mencari pasangan.

4 comments:

zuwaidah said...

Very updated info dari hotlink tu...sangat2 bagus..kak zu guna MAXIS...ok keeee

Mr iZzo (^^,) said...

ok gak kak zu.. dapat gak tahu info2 terkini..hehe

cik azeya said...

haha. tak penah pun dapat mcg ni. yg selalu dapat,

anda kesepian? Inginkan teman? sila taip ON SUNYI ke bla bla bla.

kahkah.

bagus rupenye hotlink ni. hehe

Mr iZzo (^^,) said...

cik azeya - sy pn xtau..tetiber je minggu ni, sehari tu dalam 10 msg info mesti hotlink hantar..