Wednesday, May 11, 2011

Kilafairy Dilabel Simbol Seks

pergh..taipan bernafsu ni..hahaha
alkisahnya tadi Mr iZzo terrrrtengok majalah Mangga..
tengok cover Mangga tu,tertarik pada pic ini :

cover Majalah Mangga
tak berminat pn nk cerita pasal artis ni..
cuma yg buat Mr iZzo jadi nk menaip bila baca
"Kilafaury terkejut dilabel simbol seks"
dan gambar itu???? ah sopannya ia~ 
korang 'renung' la sendiri..

simbol..tersembol..aduh iman tersungkur~
hahahahaduhai
cis betol la gambar itu..
cis juga bila kata 'terkejut' tp tonjol..
aku xpaham betoi laaa

sumber - Majalah Mangga

13 comments:

Ms. Ann said...

gimik jer... pdahal dilakukan juga.. hu..hu...

Ezi said...

dia mmg cun, kejap je jpgi berlakon muvee lah dia ni .. ak pmpuan tgk pn berdarah idung

riffzam said...

owh.anak rohana jalil kan?erm.dah berlakon kot.filem baru yg keluar tak lama lagi.kalau tak silap lah.filem karak kot. :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

xtau nak komen pe pasal ini..hehhe..

zuwaidah said...

angelina jolie malaysia

~ Mr Ej ~ said...

Mr Izzo Mmg suka gimik yang cm gini kan....hehehehe

ainol akasyah said...

artis biase la tu..gile la..tersembul sana sini..aku yg tgk pon..haisshhh naseb baek pompuan haha

JOM SERTAI CONTEST HARI GURU

udin said...

hahaha.. no komen (jawapan artis).. sekadar boleh usha aja lah.. hahaha..

anamizu said...

anak rohana jalil??uishh~~
shekshinye die..wuwuwu~

Mr iZzo (^^,) said...

tau xper..memang peeewit ar..hehe

Sharing dan Perkongsian Dengan Anda said...

Giler la artis malaysia ni...kadang2 marah org cakap kat dorg tapi tak pernah nak jaga penampilan diri...sebelum melatah kena jaga diri..kalu tak jgn marah org lain nak kata ape...

Artis Malaysia kena sedar diri...

p/s: Jgan lupa follow blog sy jacklyep.blogspot.com

Anonymous said...

maczm mane la blh terkejut bile dilabel sebagai simbol seks kalau dah berpelakuan seperti perempuan peleseran.
ini bukan statement menghina tapi kita boleh lihat dgn mata serta kaki kita sendiri (kalau nampak guna kaki).
LoL

Haiqal Zain said...

tah pape nak tekejut. kalau dah dress mcm perempuan peleseran nak terkejut pe???
sorry dgn statement ni tp kita blh nilai sendiri.