Tuesday, May 17, 2011

Malunya aku...

alkisahnya harini terbangun lewat..

dengan selambernya aku mencapai handphone ku,

lalu aku menghantar satu sms pada bos..

" bos,sy masuk kerja lewat sikit "

bos reply...." harini wesak day la "

yg tadi dok mamai2 lg..terus segar..
hahahahaha..
aku maluuuuuuuuuuuuuuuu~

bleh plak lupa hari ni cuti...huh! (^_^)

11 comments:

yatie Awang said...

pekerja contoh tu...haha

Amira Chan said...

Haha, sabo jela..
btw dah follow :D

Mr iZzo (^^,) said...

hahaha..malunyer~ (-_-)

cik tyraa said...

excited sgt lar ni haihh :)

saya gemuk saya comel..^^ said...

ekeke..tumpang gelakkan=)

qasehraihan said...

kihkihkihkih...kamu wat klakar..
dh tu napenye bangun lambat arini???
mimpi eh??huk

zuwaidah said...

pekerja contoh nih hehehehhehe..kak zu biasa terjadi, dah siap semua bermekap lagi, suami kata nak ke mana pagi2 nih, keje ler, dia kata bukan ke hari ni hari sabtu..lerrrrrrrrrrrr baru teringat...tak pe, makeup tak tanggal pakai terus

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

ain dzaya said...

semangat bekerja sangaatt!!

eqa said...

time nk cuti, nk keje,
time nk keje, nk cuti :P

Mr iZzo (^^,) said...

hehehe..mamai di pagi hari