Monday, May 2, 2011

My First Cheque from Nuffnang

assalamualaikom semua (^_^)

saja nk kongsi kegembiraan dapat
cek yg pertama dari Nuffnang..

happy dowh! ni semangat nk berblog nih..
update selaluuuuuuu~

banyak benda lagi yg Mr iZzo perlu belajar
untuk improve lg dalam dunia blog ni..

kawan-kawan...tolong tunjuk ajar ye..


15 comments:

iLa suHaiLa said...

tahniah! tahniah!tahniah!!

Mr iZzo (^^,) said...

tq iLa (^^,)

Diana Jamal said...

Bestnya.. berapa tahun ni br dpt?

cik azeya said...

bestnye.......... jeles. -__-

miss afifa said...

wah..best nye..kita ni bru ada doploh lima sen... =(

Mr iZzo (^^,) said...

diana : 3 bulan..hahaha..

suha said...

Alhamdulillah..rezeki hehe
wat la contest,pastu bagi sume duit nuffnang 2 kat winner haha pastikan saya pemenangnye haha kejam x?

yatie Awang said...

wahhh...bestnya

ajumohit said...

Tahniah

no_answer said...

aku punyer nuffnang tak gerak pun .
lantak lah :(

Anamarza said...

Merasa dah duit nuff ya..tahniah!

Mr iZzo (^^,) said...

alhamdulillah.. doakan moga murah rezeki lg ye..(^_^)

Aida78 said...

banyak ke dapat leh belanje ni...

fatin syaza said...

@Mr iZzo (^^,)
hye mr. izzo..i'm just curious...u got the cheque frm nuffnang rite?cne awk involve ey??cn u tell me??thans a lot!=)

Mr iZzo (^^,) said...

fatin : cuma perlu rajin je..blogwalking, klik la pa yg patot.. insyaALLAH org pn akan buat yg sama pd kita.. give n take.. kita pn xpedulikan org,mcm mn org nk peduli kita.kn?? simple je..yg penting rajin..(^_^)