Tuesday, July 26, 2011

Aku Tak La Bodoh Sangat...

assalamualaikom w.b.t

hari ni bermula dengan perasaan marah! nafsu marah menguasai diri
aaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrgggggggggggggghhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!

alkisah aku nk on je pc kt ofis, pc aku xder? 
aku call unit IT, nk tanya la apa kes pc aku xder ni..
IT   : oh,pc tu window corrup,kena format semula"
aku : owh, okey..abistu file aku dlm tu backup x?
IT   : file xleh backup, sbb window corrup
aku : byk kot file2 aku dlm tu...
IT   : aku xleh nk buat apa..xleh nk selamatkn sbb window corrup

what tha hell? im i look stupid? shial la..ttuuiihh!

aku xla jahil sangat wahai unit IT Planetarium Negara ooiii
xder kaitan pun window corrup dengan hardisc..
aduhai laaa..sia2 ja kerajaan bayar gaji mahal2

alasan munasabah la skit ei wahai unit IT...
aper pun tq la banyak2 ye~ jasamu dikenang..
ko tunggu la aku hilangkn file2 ko plak ye..
hahahahahahHAHAHAHA (gelak dendam)

aku tak la jahil sgt bab2 it ni...hmmm..

maaf ye unit IT Planetarium Negara kalau terkasar bahasa
perasaan marah mengusai diri ketika menaip..

3 comments:

Hana teen top said...

eh...? kalau windows corrupt bukan tak leh backup dah kew?
habis tue camna nak backup ek?

~ Mr Ej ~ said...

sabar der....

Wadi AR said...

sabar encik. nk dkt pose ni