Saturday, July 2, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011


lagi segmen dari En. Ben Ashaari
nk join? Klik Sini

nak tulis apa pun tak tau..
tapi kali ni aku offer nk share hadiah lah..
aku nk taja hadiah sampingan..
hehehe..nape nk taja?

sebab aku series tertarik dengan apa yg Ben buat..
kerana segmen2 Ben banyak membantu aku tampil 
dalam dunia blog ni..aku dapat ramai kawan..
nak plak aku yg baru menapak ni..segmen2 Ben
banyak membantu.. TQ bro..

10 comments:

KinosKoko said...

wow..taja hadiah tu...
singgah menggegar sini..:)

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuuuu alya dtg nieeeeeeeeeee!! nak gegarkan blog julai 2011, selamat berkenalan.. :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

gadis melayu said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

gegar sini jugak ye
GEGAR BLOG JULAI 2011
dan sini
GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

Mohd Syukri said...

yeahhh!sampai sini jugak...:)

pha is said...

gegar sini dari segment gegar blog julai...
nanti jemput2 lah gegar blog saya pulak ye..

Rohaizam Rosli said...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....
follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

imnabila said...

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak GEGAR belog awak...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

-Adios-

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Jerung Gergasi said...

462th follower datang singgah sini =)

jom lawat Sarang Jerung:
Sarang Jerung

dan jangan lupa like page di Facebook jika sudi:
Sarang Jerung on

Facebook


kalau nak menang duit tunai jom la join contest top referal bernilai rm150 ni:
contest mudah di Sarang Jerung