Tuesday, July 5, 2011

Magic SPR..Keliru AKu..

assalamualaikom...

aku terjumpa pic ini dalam FB salah sorang frenz aku..

Sebab apa "BERSIH" turun ke jalan???

Salah satunya sebab inilah??......88 orang pengundi dalam satu rumah...

CUBA anda lihat rumah ini baik-baik. Hasil tinjauan di lokasi sebenar, alamat rumah ini adalah, 1155 Kg Bagan Serai, Jalan Sembilang, Seberang Jaya Permatang Pauh. Percayakah anda jika bahawa rumah dengan reka bentuk rumah Melayu ini didiami oleh 88 orang pengundi berdaftar berbangsa Melayu dan India?

Anda boleh mengesahkan sendiri bukti ini. Sila semak di website daftar pemilih SPR dengan memasukkan nombor-nombor kad pengenalan ini.....

sumber milosuam

haaaa..tu yg ada dlm FB frenz aku ni..
betol ke? lalu aku pn try lah buat...

dan ini hasil 5 I/C yg aku check secara rawak..






pergh...aku ingat frenz aku fanatik Bersih dan omong kosong jer..skali aku try memang magik ar.. umah kecik tapi ramai penghuni yg layak mengundi.. 1Malaysia plak tu..ada Melayu India..hahahaha.. pelik ni.. series aku pelik giler kot...SPR pn pandai main magic..apa sudah jadi..

xcaya? try check la sendiri.. oh SPR..patot la semangat sangat Pembangkang nk adakan Bersih dan patot la semangat sangat Kerajaan nk halang Bersih 2.0

1 comment:

Terbelog said...

x sangka bro
gud info