Saturday, August 6, 2011

Apa Yang Aku Suka Bila Kerja Hari Sabtu

assalamualaikom w.b.t  -  salam sejahtera

walaupun kerja hari sabtu ni sememangnya tak best!
tapi ada gak benda yg aku suka bila kerja hari sabtu

1) nk p kerja jalan clear! syok jer drive..tenang
2) aku boleh download movie sesuka hati aku..dan amat lah laju! hehe
hari ni jer aku da download cerita ni















hehehehe..harini xramai yg kerja..5-6 orang je yg kerja
so, internet sure laju la kn..aku pn lenjan la download citer
hehehe..hari biasa xdapat la..nnt ganggu sistem..nk keje pn kacau

the best part keje hari sabtu..dapat download movie byk2..hehe

6 comments:

~ Mr Ej ~ said...

terbaek bro...jangan lupa bawak balik sudah laaa yer..hahahaah..

LoNeLy_GuYzZ said...

huhu. . .best nyer dpt download movies. . .pha link dye. . .ble bgi x???sye pwn nak download movie jga. . .pleezz??huhu

LoNeLy_GuYzZ said...

wooww. . .best nyer dpt download movie. . .pha link dye. . .ble bgi x??sya pwn nak download movie jga. . .plezz???

Mr iZzo (^^,) said...

LoNeLy_GuYzZ : boleh dapatkn link di syok.org / kakidownload.com / kickasstorrent.com

NOOR FATIN said...

banyaknyaa!! heheh

awak, yang ga awak tu dh diumumkan belum ek? hehe

Mr iZzo (^^,) said...

fatin : dah lamer dah umum.. search la pemenang ga