Wednesday, August 24, 2011

Plan Baru U Mobile

assalamualaikom w.b.t

tiba2 jadi agen U Mobile plak kan aku ni...hehehe
ini tidak ada kaitan langsung dengan U Mobile Plan ye..
hehehe...sajer je wat tajuk gitu..
sebab?

tgk pic bawah ni haaaaa

agak2 korang aper pasangan tu ngah buat?

cer teka cer teka..hehehe
aper pasangan tu ngah buat???
.
.
.
.
.
.
.
dia ngah salinkan papers anak dia..hahaha
nk snap dr depan kang kantoi..huhu
boleh plak kan kt dlm U Mobile centre tu dia gi port baik punya tukar pampers!!!
xpepasal pastu kena halau dek guard..hahahaha
manusia macam2 ragam...

1 comment:

Wadi AR said...

kehkehkeh, pakgad tu pon satu la. bg la can. bknnye selalu pon couple tu nak tuka pampers