Monday, August 8, 2011

Sinis Giler kot!

assalamualaikom w.b.t , salam sejahtera


sedang aku menggodek FB aku ni..aku terjumpa post dari salah sorg rakan FB aku ni..agak menarik untuk dikongsikan..hehehe (^^,)


Abu    : Awak puasa?
Minah : Yela, puasa la
Abu    : Kenapa awak puasa?
Minah : Bodohnya awak ni..kan Allah suruh puasa,sy Islam kot! Saya puasa la
Abu    : oooooo...kenapa tak tutup aurat?
Minah : Eh, suka hati saya lah, hak masing2 kot...
Abu    : ooo..tapi kan Allah suruh kita tutup aurat?


agak2 korang apa jawapan minah?


a) belom sampai seru lagi..nnt smpai seru aku tutup la aurat
b) dapat hidayah nanti aku tutup la
c) suka hati aku la..sebok je kau abu
d) tak payah jaga tepi kain org la..ko pun xbetol..nk tegur aku

6 comments:

cikki's said...

dia tanya direct kat wall ke? biadap betul.. cikki pernah buat entry tentang kes macam ni.. kalau rajin meh la baca http://misscikki.blogspot.com/2011/07/teguran-biarlah-berhemah.html

Mr iZzo (^^,) said...

ye la kot..mR iZzo pn copy dr wall..hehe

cikki's said...

woo sungguh biadap.. walaupun niat dia baik.. mesti memalukan tuan punya badan..

~ Mr Ej ~ said...

macam aku dah update jerw entry nieyh bro...
http://themrej.blogspot.com/2011/08/antara-wajib-dan-kewajipan.html

dwaty said...

ermmm 2 x 5....

Tea Dno said...

amboihh sampai gitu.. tea pun tak sempurna aurat ni.. tapi, agak2 la kalau nak berkata2.. dia jawab A kot..