Wednesday, September 21, 2011

Lagi Jawapan Pelik Artis Isu Tudung

assalamualaikum w.b.t

sekarang ni kan heboh pasal si Mamat dan Fida ni..
nak plak si Fida kantoi gambar tak bertudung..
gambar plak di snap oleh mamat..
landak korang la yer nk bergambar ke haper ke
mamat n fida
yg aku nk blogkn pasal tu haaaa..jawapan2 pelik artis2..hehe
dah dua tiga post jugak la aku blogkn pasal jawapan2 artis ni..
ni tambah lagi satu koleksi jawapan 'pandai' artis Malaysia
entry lepas klik SINA dan SINI dan SITU


Kenyataaan Mamat Sepah :
"Saya mengakui itu adalah salah saya tetapi sejujurnya saya tidak berniat untuk mengaibkan nama baik Fida pada mata masyarakat. Dia adalah seorang gadis yang baik ".

"Semasa kejadian Fida di dalam kereta dan secara spontan saya mengambil gambar tersebut tanpa menyedari sebahagian rambutnya terdedah tambahan pula saya tidak memakai cermin mata."

mamat xperasan..tp fida posing..hehe
salah sapa ni? fenin fenin

2 comments:

joijoi80 said...

klimaxs jawapan artis..hhehehe biasala.. kalo dah tau awak public figure jgn la buat bukan2 dahla awaktu contoh gadis bertudung.. hancusss... lainla macam fasha sandha tu..

Wadi AR said...

dulu suke sgt fida. tpi sekarang entah la. lagi lagi dgn si mamat tu