Wednesday, February 29, 2012

Oh tidak..aku terjebak lagi...

bila takde kerja nak dibuat aku mula teroka alam maya ni..
singgah sana sini..macam2 benda dah dijelajah..
boleh plak aku terjumpa page ni i-komik

aduhai...macam2 komik ada kat situ..
bacalah sampai lebam...hehehe (^^,)

aku memang penggemar komik dulu..
penuh rak buku dengan komik aku..
sampai mak marah la..xbagi beli dah komik2..hehe

aku minat komik lawan2... antara koleksi aku Wira Tunggal..
aku kumpul sampai lah episode Wira Tunggal Pheonix.
pastu aku stop dah baca komik..dan stop beli komik tu..

bayangkan senaskah RM3.90..keluar seminggu sekali..
bermakna sebulan aku belanja RM15.60 untuk beli komik..
hehehe..mahunya mak aku tak membebel..hahaha

berbalik pada jalan2 di alam maya tadi..aku terjumpa page i-komik
dan ada plak sambungan Wira Tunggal yang aku tinggal dulu tu...

hehehehe..apa lagi..sekarang ni melekat je aku depan pc mengkhatam
komik2 yang aku tinggalkan dah kat 10 tahun....
hahahaha...aduh..hobiku kembali~ (^^,)

baik baca komik dari baca gosip...hehehehehehe.. (^^,)





1 comment:

akmall said...

dulu kakak minat komik alam perwira!!! sonok baca...