Wednesday, March 7, 2012

Apa Reaksi Anda?

assalamualaikum w.b.t

sebagai insan, hamba Allah di muka bumi ini,kita hanya merancang,
Dia yang menentukan segalanya, usaha, doa, tawakkal  (^^,)

apa reaksi anda jika situasi ini berlaku pada anda?


hehehe~(^^,)

baru je gelak-gelak nak makan aiskrim
sayangnya,hajat tak kesampaian...

2 comments:

Sam Banjamin said...

kesian.. nampak kecewa pade muka tuan punya badan... kalau aku, aku amik bola tu... selagi yg tendang tak mintak mahap, aku tuntut sampai dapat... kalau tak.. bola tu aku punye... hahahha


jom kunjung blog saya. harap ade hubungan dua hala dari gang-gang gerila penulisan kreatif ni... tak follow tak pe, coz update masing-masing dapat dilihat dari ping di GPK. dengan rendah diri dan rendah hati, mengundang tuan/puan ke blog saya. tinggal2kan lag jejak atau komen di mana-mana

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/tebiat.html


zul a.k.a sam banjamin
(pengasas gerila penulisan kreatif

6 March 2012 19:23

shiema sufian said...

Kita hanya mampu merancang, Allah juga merancang tetapi perancangan Allah itu lebih baik. Takde rezeki tuh.