Wednesday, March 7, 2012

Keunikan dan Kecantikan Tapak Sulaiman

semalam Mr.iZzo post gambar Kuda Laut kan?
harini Mr.iZzo nk share lagi satu kehidupan laut iaitu tapak sulaiman..
jarang kita jumpa dan jarang kita tengok...
macam2 jenis juga rupanya tapak sulaiman ni..
ni antaranya yg Mr.iZzo dapat dari emel rakan Mr.iZzo








cantikkan? indahnya ciptaan tuhan (^^,)

3 comments:

[PCL] said...

tetiba teringat lagu diriku tapak sulaiman-elyana..haha.

Azhafizah[フィザ] said...

memang unik dan cantik ciptaan tuhan.

Sam Banjamin said...

betul cantik... tapi kalau tak silap, bahaye kalau terkena racun nye... selain ade species tapak sulaiman ni yg mengancam coral dalam laut tu... hmm kuasa tuhan.. semua indah... semua sempurna... subhanallah..

jom kunjung blog saya. harap ade hubungan dua hala dari gang-gang gerila penulisan kreatif ni... tak follow tak pe, coz update masing-masing dapat dilihat dari ping di GPK. dengan rendah diri dan rendah hati, mengundang tuan/puan ke blog saya. tinggal2kan lag jejak atau komen di mana-mana

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/kejiranan-ku-yang-sesak-sesak.html

zul a.k.a sam banjamin
(pengasas gerila penulisan kreatif