Sunday, April 15, 2012

Keseorangan dimalam Ahad...

Aku baru balik dari HKL, ziarah ibu mertuaku,mama Normala..dah hari ke tiga dia di HKL.


Malam ni isteriku stay disana jaga mak dia..keadaan mama masih belum nampak perubahan..harini mama demam lagi..nk kena tunggu doktor pakar..esok baru ada doktor nak check..sejak hari jumaat, esok Isnin baru ada doktor yg nak check.


Hmmm...nama pun HKL,hospital kerajaan..berdasarkan pengalaman aku 2 bulan terlantar di hospital dulu,bg aku normal lah kena tunggu ni..


So,malam aku keseorangan dirumah..sunyi.. eh,baru 1 malam kot..hehehe


Dah xde benda nk buat..aku layan movie je..nk tgk berita di tv,amatlah bosan sebab asyik politik,pembangkang itu, pembangkang ini, semua buruk ajer...bosan!  Baik aku layan Avatar baru..hehe Lagend of Korra (^^,)


Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

[PCL] said...

ok gak tuh..kat luaq bahaya... banyak dugaan dan kejahatan keh 28x.

hamzah ian said...

aku tido manjang.. haha

armouris said...

terjumpa info ni, pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah