Wednesday, May 9, 2012

Kena Pukau di KL Sentral

dah lama tak dengar kejadian pukau memukau ni..
semalam kawan AJ jadi mangsa pukau. kejadian berlaku di KL Sentral.

kawan AJ ni ke KL Sentral untuk jemput sepupu dia,
sementara menunggu sepupu dia sampai, dia lepak minum dulu di foodcourt
then, ada seorang pakcik ni datang minta derma
macam biasa kita tengok, orang datang bawa file
tunjuk gambar anak yatim, mohon bantuan...
last page pakcik tu selak file, kawan AJ ni dah tak sedar ape dah..

dia sedar je handbag dia dah selerak, wallet da kosong! kad atm da berterabur!
dia pun segera ke mesin ATM, check Maybank kosong! CIMB kosong!
semua ATM kad kosong!

HATI-HATI YE KAWAN2..MACAM2 JENIS PUKAU ADA SEKARANG NI

kawan AJ ni tak sedar setelah tengok mukasurat akhir file pakcik tu...

HATI-HATI JIKA BERADA DI FOODCOURT KL SENTRAL

KL Sentral, hati-hati jika makan di FoodCourt KL Sentral
pukau - macam2 jenis pukau ada sekarang ni..dunia akhir zaman..
zaman kebangkitan sihir

7 comments:

hazdnul said...

ish..bahaya ni..huhu.. kena lebih hati2lah macam ni..

E Ja said...

bahayanye....dah le sk gak mkn situ.thanks sharing.akn lebih berhati2 pasni

mizz RFL said...

tak ada yg perasan ke masa barang dia kena amik.. cmne duit dlm akaun pun hilang.. de tulis password ke??

ary_lee said...

Astaghfirullah al azim..
Takutnya..
Moral of the story:
Jangan bawa semua kad bank bersama= ="

Mr iZzo (^^,) said...

@mizz RFL

orang tu bawa diagi atm, dia sendiri yg keluarkn duit.. sebab dia sedar pun dia dok diri tepi tu.smpai ada org tegur dia, baru dia sedar..org tu tanya napa diri sini lama2,termenung aper.. padahal dia xsedar..

Ryu on ahsfantasy24.com said...

Bahaya sekarang..
macam2 pujaan syaitan diamal.
mohon kita terpelihara..

Abdullah said...

its very beautiful.. i had visited it in july.... very loving peoply