Saturday, May 12, 2012

Lagi Cerita SPR

sebelum ni AJ pernah post pasal SPR ni...tapi sampai sekarang pun belum ada lagi sumber2 yang menjawab apa yang telah terjadi, dan AJ masih mencari tentang kesahihan,kebenaran tentang kekeliruan SPR ni..

rujuk sini tentang cerita SPR sebelum ni :
Magic SPR...Keliru aku
Mana kebenarannya wahai SPR
JPN dan SPR buat Magic
SPR buat Magic Lagi

AJ bukan minat sangat pun nk isu2 macam ni..tapi harini bersepah pulak post pasal SPR ni kt facebook AJ. bila tengok2 dan rajin plak harini AJ gi semak sendiri di laman SPR dan JPN, geram dan sakit hati pun ada gak. korang nak tahu, try la check.. ada kot data2 ni...

patot lah Bersih dok ada sampai Bersih 3.0 menuntut ketelusan PRU...

pic bawah ni AJ amik dari facebook AJ..semak je kt wall facebook AJ
try usha satu kali, if rajin try plak check sendiri kt sini SPR dan JPN (^^,)
nk baca infonya, klik pada link gambar tu...


info klik sini
info klik sini
info klik sini
info klik sini
info klik sini
info klik sini
info klik sini
info klik sini
info klik sini
info klik sini
info klik sini

2 comments:

Anonymous said...

Tak baik nipu bang..

http://mymassa.blogspot.com/2011/08/blogger-pembangkang-kantoi-dalam-isu.html

-harimau jadian-

Mr iZzo (^^,) said...

@Anonymous baca betul2..try sendiri.. nilai sendiri.. (^^,) if salah betulkn aku