Thursday, June 21, 2012

Gagal Menjalankan Tugas

nah! pagi tadi buka je email ofis, dapat satu email yang mendukacitakan, tak best ah! bos bg email yang bertajuk seperti diatas (ala-ala surat rasmi..hehe) siap cc pada big bos lagi u! what the ????? "Gagal Menjalankan Tugas" ???

ok lah, salah aku gak pun, datang lewat, lewat sikit je kot boss? bukan nya setiap hari pun.. dah hari ni tayar moto nak puncit plak kan, apa boleh buat..

selalunya tak macam ni pun, xder la nk email2 bagai, nk cc kt bigbos lagi.. selalunya if lewat isi borang lewat jer.. hari lain sikit, bos datang bulan eh? hehehe.. upsssss! ape2 je la bos, jp lg sy pi isi borang yg bos nak tu ei.. borang gagal menjalankan tugas? atau borang masuk lewat?

tu la bos......pi kawin cepat skit! (mulut kau, cili kang baru tau) hehehehe

#mood tak best!

1 comment:

~ Mr Ej ~ said...

hahahaha..padan muka