Wednesday, January 16, 2013

Fenomena Listen...

Kecoh semalam pasal listen..listen..listen.. Rata-rata rakan di FB semua update status listen, blogger2, group2 di FB juga terkena virus listen, Namawe juga turut serta dengan buat parodi video listen, ramai juga yg lain turut buat video listen ni.. search je di Youtube. Sekarang ni aku tunggu nak tengok video Matluthfi plak..hehe, katanya harini nk upload..

Fuh! hebat juga penangan listen..listen..listen.. ni.. (^_^) sebab? tengok dan nilai sendirilah videonye ye..
pada yg belum tahu..eloklah tonton dulu...




ni pula versi namawee..hehe (^_^)



bawah ni antara gambar-gambar yang aku ambil di FB..







No comments: