Thursday, May 9, 2013

COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SET

- IKLAN -

COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SET

FUNGSI:
♥ Memutihkan wajah
♥ Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
♥ Mengecilkan pori-pori
♥ Menganjalkan kulit wajah
♥ Membuat wajah putih dan berseri

KOMPOSISI:
♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP - 60GM
♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM - 20GM
♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY NIGHT CREAM - 20GM

CARA PEMAKAIAN:♥ Krim Siang (Kuning) Vit. E - dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah
♥ Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari.
♥ Krim malam (putih) untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah.
♥ Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.

Collagen Plus Vitamin E:

Sabun(Collagen Plus Whitening Beauty Soap): Dihasilkan dari ekstrak minyak zaitun yg diperkaya dgn vit E, berfungsi membersih, melembap dan melicinkan kulit tanpa menyebabkan kekeringan.

Cream: Collagen Plus Day & Night Cream- Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam, jerawat, jeragat, bintik hitam, mencerah dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari.

1 Set tahan sehingga 2 bulan







HOT SELLING PRODUCT!!!

sangat berkesan dan harga pon sangat berbaloi buat ape beli yg mahal untuk cantik kalau yang murah pon boleh mencantikkan wajah anda..tunggu ape lg jom dapatkan sekarang...

PEMBELIAN BORONG DAN DROPSHIP SANGAT DIALU2KAN

PM FOR BEST PRICE
SMS/WECHAT/WHATSAPP/LINE
018-3878586




13 comments:

marini moist coklat cake said...

Guna ni ada rsa gatal2 tak kat muka? Akak ni kulit sensitif....

PakcikLie PCL said...

pruduk bagus ni Din..ramai wanita suka bab2 bagi licin/putih kulit ni..haha.

hidayatul asilah said...

product ni mmg bkesan.sye pon gune.alhmdllah..

hidayatul asilah said...

produk ni mmg bkesan.sye pon gune.alhmdllah

hidayatul asilah said...

product ni mmg bkesan.sye pon gune.alhmdllah..

Dhayah Inkdera said...

If gatal2 bile pkai krim dier ..ok ke??normal ke

Dhayah Inkdera said...

Klu pkai ni mmg akan rase gatal ke sy bru pertame x gune

Dhayah Inkdera said...

If gatal2 bile pkai krim dier ..ok ke??normal ke

Angah Judin said...

@Dhayah Inkdera okey je, normal tu..

kalau gatal2 sikit, kulit melupas kecil, itu biasa kalau baru pakai.. selalunya dalam masa 1-2 minggu je akan jadi macam tu.. sebab dia proses buang yg tak elok..salin kulit (^_^)

sall sasa said...

Heheheh,sy bru try...nk tgok gk hasil die

Anonymous said...

Kalau muke tgh berjerawat , boleh pakai tak ? Atau nnti dea jdk lebih terukk

Angah Judin said...

@Anonymous boleh pakai, kesannya akan jadi elok selepas tu..hehe. So far testi yg ada semua ok alhamdulillah.

Anonymous said...

Memang berkesan .. Sy pn guna .. 1 mggu dh .