Tuesday, July 23, 2013

Ramadhan Giveaway


Sempena 14 Ramadhan 1434 ni, Angah nk bg giveaway berupa COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SET. Dah separuh Ramadhan berlalu, jadi Aidilfitri pun dah tak lama kan? haaaa, set Collogen ni InShaAllah dapat bersihkan muka, bagi muka nampak berseri-seri di Aidilfitri nanti.. (^_^). Sesuai untuk semua..perempuan boleh, lelaki pun boleh.. lagi pasal Set Collogen Plus ni baca SINI.

COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SET

Nak dapat Set Collogen Plus? Jom...
1- Buat satu entri baru, letak header Blog Angah
2- Tajuk :- Ramadhan Giveaway by Angahjudin
3- Komen blog Angah sikit
4- Tinggalkan link entri di ruang komen entri ini (link entri tau,bukan link blog)

Tutup malam ni, pemenang akan dipilih secara random. Pemenang akan diumumkan selepas solat terawih malam ini (^_^)




9 comments:

Eina Sakinah said...

gudluck ye untuk GA ni :)

Are_Rull said...

mcm menarik ... (^__^)

PakcikLie PCL said...

support kawan2 blogger.. :


http://www.nazlee.com/2013/07/ramadhan-giveaway-by-angahjudin.html

Are_Rull said...

saya join .. hehehhee

http://diarisakuragurl.blogspot.com/2013/07/ramadhan-giveaway-by-angahjudin.html

Maisarah Aisya said...

saya join

http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/07/ramadhan-giveaway-by-angahjudin.html

JunAina said...

Menarik...tiba2 saya rajin nak sertai manalah tahu boleh menang.


http://juneaina.blogspot.sg/2013/07/ramadhan-giveaway-by-angahjudin.html

Anonymous said...

...............

Leods Presla said...

http://walkstatic.blogspot.com/2013/07/ramadhan-giveaway-by-angahjudin.html

joined :)

Syuhada Salleh said...

http://www.syuhadasalleh.my/2013/07/ramadhan-giveaway-by-angahjudin.html