Wednesday, March 12, 2014

Familyday C8 Happening Family

Sabtu dan Ahad lepas, keluarga sebelah mak mertua aku buat Familyday di Riang Ria Waterpark, Pangkalan Balak, Melaka. Kerna join Familyday ni lah aku lepaskan event Sepetang Bersama Blogger (SBB2014). Family first ye dak? Sedih juga sebenarnya tak dapat join SBB2014 tu. Tapi tidak mengapa, next year insyaAllah (^_^)

Enjoy sangat bercuti kali ni, adakah sebab aku dah lama tak bercuti? Mungkin juga, sebab baru ni dapat cuti setelah kerja sebulan secara berterusan, nonstop! Geng C8 sangat happening, happy go lucky, sporting habis, korang memang chill ah!!




bowling at MITC.. sekali 5 lorong kitorg bedal.. (^_^)
Ayah-ayah
BBQ
Makan

penderaan.. hehehe (nampak benar geram maknyer nk nanam anak)
abah..help me!!
hensome boy !!! (like abah x? hehe)





4 comments:

akubiomed said...

Pernah buat small gathering di sana sehingga ada salah seorang pekerja kami kena sengatan obor-obor. Agak teruk keadaannya.

Angah Judin said...

@akubiomed ada obor-obor ke? nasib baik tak berlaku apa2.. area kami main pantai xjumpa pn obor2..

Monyet Rimau said...

Jom baca artikel baru :

Upin Ipin kongsi ratusan lukisan KHAS untuk Tragedi MH370

http://syokbah.com/upin-ipin-kongsi-ratusan-lukisan/

Monyet Rimau said...

Jom baca artikel baru :

Upin Ipin kongsi ratusan lukisan KHAS untuk Tragedi MH370

http://syokbah.com/upin-ipin-kongsi-ratusan-lukisan/