Tuesday, April 15, 2014

Massage kucing

video


Suka sangat la Zayyan ni 'massage' si Comel tu. Keluar je rumah mesti pegi 'massage' kucing tu dulu. Si Comel pula, Zayyan buat lah apa pun dia redha je. Nasib baik Comel kucing yang dijaga. Jadi, tak la risau sangat faktor kebersihannya.

Satu yang aku perasan pasal kucing ni, sangat friendly dengan budak. Budak-budak buat apa pun dia layan je. Di kampung, mak ada bela kucing juga, sama juga reaksinya. Pergi rumah pakcik pun sama juga reaksinya. Bila Zayyan dok ganyang (gomol) dia relax, layan je.. Cer aku try gomol gitu, terus kena cakar ko! haha.. 

Binatang pun faham kanak-kanak, macam mana lah ibubapa yang buang anak tu.. hmmmmmmmm




1 comment:

akubiomed said...

Nasib baik kucing tidak dicakar.