Thursday, July 17, 2014

Iftar di rumah nenek...


Haritu kami sekeluarga, ramai-ramai berkumpul untuk berbuka puasa di rumah nenek. Seronok berkumpul sanak saudara ramai-ramai ni, dah serupa nak raya dah haaaa.. hehe. Selain mengeratkan silatulrahim sesama saudara, keseronokan untuk nenek juga sebenarnya. Orang tua ni dia tak pandang dah kelain, moment itu sebenarnya yang beharga buat dia.

Semua anak-anak nenek ada malam tu, dari Paklong sampai Paksu. Pelbagai juadah yang terhidang, macam-macam nenek aku ni masak, and the best part is masakan nenek memang toooorrrrbaik wok!!! marvelous!!!




Lagi satu meja makanan lupa nak snap plak.. haaaaaa, makan sampai lebam! hehe. Tapi takde lah sambai berlebihan. Ini banyak sebab orangnya pun banyak. (^_^)


2 comments:

fizafantagirO said...

rindunyaa nak berbuka dgn nenek jugak.sobss.tak sabar nk balik kg

Yan Ty said...

Tak pernah merasa seumur hidup berbuka dan bersama nenek dan atuk.. hurmmm