Wednesday, September 24, 2014

Bloggers Day at Agrofarmstay Melaka

Hari pertama :

Pada 19-21 September 2014 , aku bersama rakan #kelabblogerbenashaari bercuti di Agrofarmstay,  Durian Tunggal, Melaka. Percutian ini ditaja oleh pihak Agrofarmstay. Terima kasih sudi jemput kitorang kesana. Sekali sekala bercuti ramai-ramai memang 'havoc' sangat. 

Plan asal aku nak pergi bersama keluarga aku, tapi ada kekangan yang tidak dapat dielakkan, terpaksa pergi seorang diri. Tapi aku bertolak ke Agrofarmstay berteman juga, tidak la kesepian sangat.. hehehe

Ditemani Qaseh dan Yanty

Kitorang bertolak dari Putrajaya dalam pukul 4.30 petang. Alhamdulillah perjalanan lancar, cuma sesak sedikit selepas RNR Dengkil dan Seremban. Kami selamat tiba di Agrofarmstay dalam pulul 7.30 malam. 

Senang je nak ke Agrofarmstay ni, selepas tol Ayer Kerok belok ke kiri menghala ke UTEM, masuk dalam UTEM keluar ikut pintu belakang UTEM, jalan pintas! Jimat beberapa kilometer. Hehe. 

Kedatangan aku disambut oleh En.Bari, orang yang menguruskan percutian kami ini. Selesai pendaftaran, kami diberi taklimat ringkas tentang Agrofarmstay ini.






Selesai taklimat dan sesi suai kenal ini, kami ke Dewan Palma untuk makan malam.


lapar+makanan sedap=makan tak hengat! hehe
kredit gambar : Yanty

Perot dah kenyang, its power nap time! hehe. Setakat itu sahaja sesi hari pertama. Selepas makan, aku checkin villa. Lepak villa je malam ni.

sesekali berkumpul macam ni, macam-macam idea dan ilmu dikongsi bersama
kredir gambar : Sue Izza


Apa yang ada di Agrofarmstay ni ye? apa aktiviti yang kami buat disini? Aku update dalam entri berikutnya ye. (^_^)


2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

ok ok, I is jelly...sebab tak dapat join...huwaaaaa.....

Azney Shamsuddin said...

teringin nak join kelab nie