Tuesday, September 2, 2014

Cabaran 30 Hari | Hari 1 : 5 Fakta Menarik Tentang Aku


Aku ikut serta rakan blogger #kelabbloggerbenashaari untuk Join Cabaran 30 Hari, bagus idea ini, cabaran untuk aku istikhamah dalam berblog. hehe. 

So, untuk hari ini, Hari 1 : Gambar terbaru dan 5 fakta menarik tengtang diri aku.

Selfie terbaru aku...gomokssss

1. Pemalu dan pendiam. Sangat pemalu orangnya aku ini. (^_^) tapi....

2. Mudah senyum dan mudah mesra. Ntahlah, cuba hendak ubah sikap itu tetapi belum berjaya. Nak orang lain mulakan dulu, baru okey. Harapkan aku ni, senyum je la..bila orang dah tegur, mulakan borak.. baru okey..

3. Bekas b-boy,breakdance. Aku inginkan stamina dan bentuk tubuh badan ketika aktif menari dulu. huwwaaaaaaa!! Sekarang ni 'azroi' sangat.. sedeyyyy!!! Pernah training dengan B-boy Giant, dancer Too Phat. Pernah juga bersama Alam masa zaman dia di downtown Cheras sebelum dia masuk Showdown dan terkenal.

4. Suka main games. Sangat suka. hehehehe

5. Saya amat tidak suka pada 'marah'. Kena marah, nak marah, tengok orang kena marah. Oh tidak, saya amat tidak suka marah. Chill lah, tak perlu marah-marah. Relax!




26 comments:

careno said...

Azroy pun takpa janji still ensem... bab dancer tu mmg terbaek bro... nnti tunjuk skill skali...

Nazlee Ismail PCL said...

Owh typo ke angah..tak suka murah, memang nampak pemalunya tu..okeh faham sangat org utagha memang sempoi dan pemalu kan .

fizafantagirO said...

hihihi, tgk riak muka pun tahu angah ni pemalu :p

Angah Judin said...

@careno hahaha.. naik ke idak badan dah berat ni. h

AdyBudika said...

wahhh.. leh break dance!

Angah Judin said...

@Nazlee Ismail PCL hehehe.. dah betulkn typo.. tq

Angah Judin said...

@AdyBudika dulu laaa.. sekarang dah berat! hehehe

Cik Sue said...

wowwww ternganga jap pemalu tapi b-boy dancer perghhhh angah ples demo depan kitaorg plessssss ada sue mintak sign ni hahahah sukaaa tq join ye

Norhasniza Khalid said...

salam perkenalan dari mamaniza.com

Eraz Fadli said...

Fuyooo.. Bekas b-boy, breakdance tu.. Leh kembalikan body asal lagi tu bro..

dikbee said...

wahhh... pandai breakdance.. hebakk

dikbee said...

wahh... penari breakdance rupanya.. hebakk

qaseh dalia said...

Haha angah always senyum .. diam2 amek selfie haha huyooo bboyy terbaik la

Nurramizah fadzil said...

ahaaa..marah mmg tarak bagusss...

Hafiz Rahim said...

Peh.. breakdance tu.. cayalah angah. Kalau aku breakbone boleh la. Haha

Fatin Bella said...

Perghhh bboyy. Boleh la tunjuk skill nari bila gather yeee. Hahaha

::EIDA:: said...

pls pls plssssss dance sekalii! hehehe~

Farah Waheda Wahid said...

saya juga bekas dancer.... hu hu hu, pun begitu juga, rindu bentuk badan semasa aktif dulu....

Siti Rohaida Yusof said...

kita pun tak suka marah dan kena marah...hehe

Yan Ty said...

sgt pemalu.. tak pernah ckp pun dgn ty.. sob sob sob

Lisa Nurulain said...

Fuuuhh naseb bek tak suka marah

Fazrol Amer said...

pergh! aku kawan gan artis...
Angah tunjuk demo sikit... buat dlm youtube... he he

Zana Hassan said...

salam perkenalan dari blog zanahassan..suka main game ye..blh la join :D

Sue Sopian said...

fuh..nasib baik tak suka marah.. so blh la request buat breakdance nanti kan.. lalalalalalala.. :p

yaya_flanella said...

Fuiyo belas b-boy tu.. hee tapi angah mmg nice in person..senyum je lahai.. sejuk hati nengok

Mohd Azfar said...

tak menarik langsung... hahaha