Sunday, October 5, 2014

Selamat Hari Raya Aidiladha


Assalamualaikum , Salam sejahtera...

Aku menyusun jari 10, memohon ampun maaf pada semua andai ada salah silap yang aku lakukan secara sedar ataupun tidak. Kalau trend 2014, salam kosong-kosong! hehe

Buat ibunda tercinta, maaf sangat-sangat anakanda tidak dapat pulang beraya di kampung kali ini. InshaAllah esok pagi kita Wechat ye.. boleh video call.. Teknologi sekarang ni canggih dah, duduk jauh pun boleh tengok depan mata. Rindu ummi dn kampung tidak terucap dengan kata-kata. Allah Maha Mengetahui betapa rindu hati ini. (nangis)

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA semua...

Moga ibadah korban esok berjalan lancar dan diredhai Allah. Amin.






This post fully update by using LENOVO S920.

8 comments:

Ben Ashaari said...

Selamat Hari Raya..

ieta mat sa'ad said...

Selamat hari Raya ya Angah Judin. Maaf ya kalo tersalah silap dan sebagainya

Sue Aziela said...

Waalaikumussalam....
Salam Aidiladha angah....
Samalah, mintak maaf gak kat angah kalau selama dlm grup ada terguris hati dgn saya ye...

Yan Ty said...

Selamat Hari Raya Aidil Adha

careno said...

selamat hari raya haji... terlambat lak wishhh... ahh.. gasak laa... wakaka...

Lisa Nurulain said...

selamat hari rayaaaa

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Saya baru menemukan blognya - nice:)
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Missue Eyrra Zerra said...

cikdagu dah follow sini.. follow back... #kelabbloggerbenashaari