Thursday, November 20, 2014

Restoran Sri Niara


Restoran Sri Niara salah satu kedai makan kegemaran aku. Kerap juga aku pergi makan di situ. Masakannya sedap dan harga yang berbaloi, menambat hatiku, ceewah! hehe

Restoran Sri Niara ni terletak di Jalan Sungai Tua, Kampung Mahkota, Batu Caves. Jalan nak menghala ke Ulu Yam. Senang nak jumpa, tepi jalan utama je.

Suasana restoran yang tenang, diluar kesesakan kota, memang enjoy makan kat sini. Nak pula macam-macam jenis masakan ada, lagi lah best. Ikut selera nak makan ala thai boleh, western food pun boleh.
Kalau nak duduk bersila pun boleh, Sri Niada sediakan gazebo yang cantik woooo.. selesa! Tapi kalau nak makan banyak lebih baik duduk di kerusi je, kang sengkak perot! hehehehe (^_^)

Restoran Sri Niara Google Streetview

Siakap 3 rasa

Tomyam Perahu Pecah

Ayam Gajus - Wajib cuba! Sedap giler weh!

Udang goreng tepung

Pulut Mangga..  Menu wajib juga! Terbaik


Jemput makan u olllssszzz~ (^_^)


Kalau korang singgah Sri Niara, menu wajib yang aku cadangkan Ayam Gajus dan Pulut mangga. Terbaik! 


Alhamdulillah...




5 comments:

luqman zakaria said...

Terliur pulak tgk ikan siakap dengan pulut mangga tuh..hehe.

Yan Ty said...

Sedapnya!

Cikgu Norazimah said...

masa cn duk dekat slayang dulu pun selalu ke restoren ni, mmg sedap ! siakap masak pedas dia mmg best ;)

Jemput join segmen CN ye ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

Sue Izza said...

terliurnyaaa bila nak ajak kitaorg hehheheh

zarulfarhana said...

ok trliur dh ni