Tuesday, December 16, 2014

Birthday Ben dan Ash

Throw back post (^_^)

Baru berkesempatan update cerita hujung bulan lepas. Huhu. Kisahnya, aku bersama rakan-rakan Kelab Blogger Ben Ashaari berbirthday party di Flora Kafe, Ampwalk. Sambut bithday Abg Ben dan Ash terutamanya, serta rakan blogger yang lahir bulan yg November tu juga. Best Flora Kafe ni, suasananya memang superb! Makanan pun lazat. 





Kek terbaik ni hasil tangan Kak Nina, korang nk oder
custom made kek macam ni boleh klik SINI



Bapa-bapa mithali.. hehe

Kalau korang nak buat majlis seperti birthday party, reunion atau apa-apa je, sekarang ni masih berlangsung promosi untuk pakej berkumpulan. Sesuai sangat buat di Flora Kafe ni. Harga berbaloi, tempat manarik, parking senang dan yang penting makanan pun terbaik! Memang terbaik!!!


Flora Kafe Restoran, Lot G.02-G.05, Ground Floor, The Ampwalk, 218 Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur.

Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi (call/sms/whatsapp) nombor ni : 
Mel - 012-2070166 / 012-6202505
Azizi - 017-3190203




1 comment:

zarulfarhana said...

meriahnya...
tempatnya pon menarik..