Saturday, June 17, 2017

Jubah dan Kurta Lima Waktu 2017

Tinggal lagi seminggu je kita dah nak sambut Hari Raya Aidilfitri. Macam mana persiapan raya korang tahun ni? Dah beli baju raya ke? Kalau belum beli atau nak tambah stok baju raya korang, boleh lah korang tengok koleksi yang aku nak tunjuk bawah ni.

Jubah dan Kurta 5 Waktu! Korang pun confirm dah tahu kan? Mana mungkin korang tidak kenal kalau jenama 5 Waktu ni dah jadi fenomena  pada tahun 2016. Lebih 10 000 helai jubah 5 waktu terjual tau! Hebat sungguh penangan Jubah 5 Waktu ni. Dek kerna fenomena tu, keluar pulak Kurta 5 Waktu. Lagi mantap beb!

Apa yang bestnya dengan Jubah dan Kurta 5 Waktu ni?

Sudah semestinya kainnya yang berkualiti tinggi. Sedap dipakai, sangat selesa, tidak panas. Design pun mantap! Kalau dah selesa dan lawa designnya, memang berbaloi sangat untuk miliki salah satu kolaksi 5 Waktu ni.

Tahun ni, sekali lagi Lima Waktu kembali dengan Koleksi Syoknyeee Raya 2017 yang lebih Elegen dan Moden. Macam-macam adaaaaa! Jubah lelaki, kurta lelaki, kurta kanak-kanak, baju melayu. Tahun ni juga pertama kali 5 Waktu berkolaberasi dengan artis Wawa Zainal dan Aeril Zafril untuk Koleksi Raya Keluarga dan baju perempuan.

Pasti viral lagi jenama Lima Waktu tahun ni! Tak mau cerita panjang, nah! korang tengok koleksi yang cantik menarik meletop dari diorang.











Mantap kan? Sempat juga aku selfie seketul dua dengan Duta rasmi 5 Waktu. hehe. Nah, tengok plak beberapa koleksi rasmi 5 Waktu.

Sure korang rambang mata weh! Lawa-lawa kot!
















Mantap kan? Kalau korang berkenan nak order, nk tahu harga, nak tengok lagi koleksi yang lain, apa-apa sajalah yang korang nk tahu lebih lanjut.. boleh tengok dekat detail bawah ni.

Facebook : Lima Waktu HQ
Instagram :@limawaktuhq
Boleh call/whatsapp : 013-4307848 (Lan)
 

No comments: