Showing posts with label BN. Show all posts
Showing posts with label BN. Show all posts

Monday, April 22, 2013

Semak Tempat Mengundi

Tinggal lagi 13 hari je lagi nak mengundi. Korang dah semak tempat mengundi ke belum? Kalau belum boleh semak di sini ---> http://daftarj.spr.gov.my/

Jangan lupa, tunaikan tanggungjawan anda. Pilihlah yang terbaik. Undi adalah rahsia. Rahsia ke? hehe


Wednesday, January 16, 2013

Fenomena Listen...

Kecoh semalam pasal listen..listen..listen.. Rata-rata rakan di FB semua update status listen, blogger2, group2 di FB juga terkena virus listen, Namawe juga turut serta dengan buat parodi video listen, ramai juga yg lain turut buat video listen ni.. search je di Youtube. Sekarang ni aku tunggu nak tengok video Matluthfi plak..hehe, katanya harini nk upload..

Fuh! hebat juga penangan listen..listen..listen.. ni.. (^_^) sebab? tengok dan nilai sendirilah videonye ye..
pada yg belum tahu..eloklah tonton dulu...




ni pula versi namawee..hehe (^_^)



bawah ni antara gambar-gambar yang aku ambil di FB..







Monday, January 31, 2011

Keputusan Pilihanraya Kecil Dun Tenang N05 | Barisan Nasional Menang Besar!

Barisan Nasional (BN) kekalkan kerusi DUN Tenang N05..
caLon BN Mohd Azahar Ibrahim menang dengan 6699 undian..
caLon PAS Normala Sudirman tewas dengan hanya 2992 undian..
BN tewaskn PAS dengan majoriti 3707 undian..
so, BN kembali tenanggggg~ (^^,) hehe

Mohd Azahar dijulang oleh penyokong selepas keputusan diumumkan..
seronok menang ~ (^^,)