Showing posts with label Kedah. Show all posts
Showing posts with label Kedah. Show all posts

Saturday, March 23, 2013

Sultan Kedah Baru !!!

Sumber : Facebook


nindia!!! apa kejadahnya ini? ha ha ha ha ha.. macam-macam hal lah sekarang ni... hanya mampu tersenyum dan ketawa. hehe (^_^)





Tuesday, January 22, 2013

Bila nenek rindu Zayyan...



gambar atas ni adalah whiteboard di rumah mak, di kampung halaman ku Kedah Darul Aman. Selalunya whiteboard ni digunakan untuk catat perkara penting seperti jemputan kahwin, meeting dan macam2 lagi.

Gambar ni aku ambil dari FB kakak ipar, dia snap pic ni, nenek rindu Zayyan katanya, cepat la balik kampung..hehehe

Memang aku nak balik, hujung minggu ni In Sha Allah... Angah ada call Ummi, Ummi kata rindu la kat Zayyan tu yang print gambar Zayyan, printer warna rosak, print hitam putih pun jadilah~ hehehe (^^,)

takpe, nanti balik kampung Angah set YM or Skype untuk Ummi yer.. hari2 boleh live tengok Zayyan. Teknologi sekarang dah canggih.. (^^,)



Thursday, June 14, 2012

Pameran Ular di Muzium Negeri Kedah

cuti sekolah yg lepas, aku balik kampung halaman di Kedah...
kesempatan itu, aku berjalan2 dengan keluarga melawat Pameran Ular...
bawa adik-adik dan isteri jalan-jalan pusing Alor Star..(^^,)

sapa yg dok Kedah, boleh la bawa keluarga pi melawat Muzium Negeri Kedah
Pameran Ular ada sampai 30 Jun ni... pi jangan tak pi.. hehe














Monday, June 4, 2012

Kursus Komunikasi Dan Persembahan Berkesan

Selesai sudah sesi pendaftaran..sekarang ni masa untuk menumpukan perhatian untuk kursus.. ceeewah,tumpu perhatian la sangat kan..hehe


Aku berkursus di INTAN Wilayah Utara selama 4 hari.. bermula hari ini 4 Jun hingga 7 Jun.


Harap dapatlah tambah ilmu.. insyaAllah (^^,)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Thursday, April 7, 2011

Alor Setar, Kedah Darul Aman

saja ja Mr iZzo nk share ngan semua orang yg Alor Star
laa ni dah maju dah..hehehe..sudah cantik la dr dulu..
la ni banyak dah perubahan berlaku di Alor Star..
dulu suram ja..laa ni dah meriah dah...
banyak dah pembangunan dan pembaharuan..
tahniah pada yg berkenaan~

kalau dulu malam-malam suram jaa..sepi ja rasa bila lalu pekan..
la ni da meriah dah..cantik.. penuh warna warni..
dah maju menbangun ni,jgn la org-orgnya terlebih 'maju' ye
harap tu xdak la berlaku gejala yg tak bermoral..

AS-City.. hahaha


Mr iZzo kata : biar meriah dan aman sentosa..jgn meriah dengan maksiat sudah pasni..