Showing posts with label aksi. Show all posts
Showing posts with label aksi. Show all posts

Tuesday, April 10, 2012

Gambar | Pemburu Nisan Lebah di Nepal







sambil isap rokok??? wah! wow!
tak pakai baju tutup habis pun..just tudung kepala je? 

Thursday, April 5, 2012

Imbang Badan Yang Ngeri

China terkenal dengan aksi gymnastic..ni Mr.iZzo nak share gambar salah satu aksi iaitu aksi imbangan badan. Imbang badan atas sebatang besi ke kayu ke pensel ke pen ke ape ntah Mr.iZzo pun tak tau..hehehe
tengok sendiri! macam ngeri jer... tembus kepala tu sajer je..apapuntakboleh!




perghhh! macam sakit jer...

Wednesday, March 7, 2012

Apa Reaksi Anda?

assalamualaikum w.b.t

sebagai insan, hamba Allah di muka bumi ini,kita hanya merancang,
Dia yang menentukan segalanya, usaha, doa, tawakkal  (^^,)

apa reaksi anda jika situasi ini berlaku pada anda?


hehehe~(^^,)

baru je gelak-gelak nak makan aiskrim
sayangnya,hajat tak kesampaian...

Friday, March 2, 2012

Aksi Kucing Baka Somalia dan Mau Mesir

jom lihat aksi kucing yang comel...pagi-pagi ni cuci mata sat..
cuci mata tengok kucing takpe.. tengok aweks seksi? takmau..takmau..dosa!
kucing baka Somalia dan Mau Mesir..
gambar diambil menggunakan Nikon D3000
superb! layan~ (^^,)














Tuesday, October 4, 2011

Mesin Padi Aksi 'Wekang'

kejadian berlaku di Kedah, Kampung Tajar
ntah macam mana ntah aku pun tak tahu sampai macamtu skali
mesin padi tu boleh terjunam..hehe..maybe tanah area situ jerlus kot..
pelik tapi benar..hehehe  (^^,)



Wednesday, April 6, 2011

Mr Ej dan Mr iZzo

Sunday, October 17, 2010

RED a.k.a merah

assalamualaikom (^_^)

baru lepas layan citer RED~ huhu..belom kuar panggung lg kot..hehe
GSC pn akan tayang RED pada 21.10.2010

kalau korg nk tgk duLu, download lah di syok.org..linknya ada disebelah kanan blog mr izzo ni..
best citer ni~ aksi menarik~ memang puas hatilah kalau gi panggung pn~

sikit sinopsis kt bawah... layan~ (^_^)

Frank Moses (Bruce Willis), Joe Matheson (Morgan Freeman), Marvin Boggs (John Malkovich) and Victoria (Helen Mirren) used to be the CIA's top agents--but the secrets they know just made them the Agency's top targets. Now framed for assassination, they must use all of their collective cunning, experience and teamwork to stay one step ahead of their deadly pursuers and stay alive. The team embarks on an impossible, cross-country mission to break into the top-secret CIA headquarters, where they will uncover one of the biggest conspiracies and cover-ups in government history.