Showing posts with label angah. Show all posts
Showing posts with label angah. Show all posts

Wednesday, April 24, 2013

Anak Menakan Sulungku...

Kalau orang utara, kami panggil anak menakan. Anak menakan tu anak sedara lah.. hehe. Semalam Angah ada post pasal Along yang baru ja dapat baby sulungnya.. 

Malam tadi Angah baru dapat tengok gambar anak Along, tembamnyer lah.. geram!! hehe. Beratnya 3.1kg! wow! patutlah tembamnyer.. anak Angah dulu 2.38kg jer masa keluar...

Tak sabar nak balik kampung tengok anak menakan sulung ni.. (^_^)






Tuesday, April 23, 2013

Tahniah Along, Cucu Sulung Ummi

Alhamdulillah pada pukul 4.15pagi tadi, Kak Long Angah selamat melahirkan seorang bayi perempuan secara normal. Tahniah Angah ucapkan pada Along Ridzuan dan Kaklong Sobiroh. Moga bertambah bahagia hidup berumahtangga. Bertambah lagi satu bab dalam kehidupan. Tambah lagi satu cabaran, pengalaman dan tanggungjawab. Selamat menjadi bapa dan ibu yang terbaik!

oh ya, lupa pulak. Ini cucu ke 2 buat Ummi Angah. Tetapi cucu sulung perempuan. (^_^) Anak Angah cucu sulung lelaki. Bertambah ceria hidup Ummi, In Sha Allah.

Moga dipermudahkan segala urusan. Amin ya Allah.

dalam pukul 12.00mlm camtu, KakLong masuk labour room

4.15am selamat semuanya.. alhamdulillah (^_^)


Gambar baby? belum diupdate lagi.. hehe.. Almaklumlah duduk di perantauan ni, harap update di FB dan phone je lah.. 

Nanti masa pilihanraya Pakngah balik melawat ye.. eh, dah Pak Ngah dah saya.. hehehehe