Showing posts with label ben ashaari. Show all posts
Showing posts with label ben ashaari. Show all posts

Tuesday, December 16, 2014

Birthday Ben dan Ash

Throw back post (^_^)

Baru berkesempatan update cerita hujung bulan lepas. Huhu. Kisahnya, aku bersama rakan-rakan Kelab Blogger Ben Ashaari berbirthday party di Flora Kafe, Ampwalk. Sambut bithday Abg Ben dan Ash terutamanya, serta rakan blogger yang lahir bulan yg November tu juga. Best Flora Kafe ni, suasananya memang superb! Makanan pun lazat. 





Kek terbaik ni hasil tangan Kak Nina, korang nk oder
custom made kek macam ni boleh klik SINI



Bapa-bapa mithali.. hehe

Kalau korang nak buat majlis seperti birthday party, reunion atau apa-apa je, sekarang ni masih berlangsung promosi untuk pakej berkumpulan. Sesuai sangat buat di Flora Kafe ni. Harga berbaloi, tempat manarik, parking senang dan yang penting makanan pun terbaik! Memang terbaik!!!


Flora Kafe Restoran, Lot G.02-G.05, Ground Floor, The Ampwalk, 218 Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur.

Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi (call/sms/whatsapp) nombor ni : 
Mel - 012-2070166 / 012-6202505
Azizi - 017-3190203




Tuesday, March 6, 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU


nak join jugak? KLIK SINI

kenapa perlu kritik blog Mr.iZzo

untuk penambahbaikan,
untuk tambah ilmu,
untuk lebih berjaya dalam dunia blog

komen jgn tak komen..(^^,)

Thursday, October 6, 2011

Baju KELAB BLOGGER BA : Edisi Khas dan Terhad !

abg Ben sudah start promote baju kelab blogger yg baru!
wow! cepat..cepat..cepat..! get ready utk buat tempahan..(^^,)


baju kali ni lain skit..
logo kelab di belakang..
lengan baju ada nombor!
nombor adalah ikut turutan..
blogger yg keberapa beli baju tersebut..

tempahan akan dibuka nanti..
ada apa2 komen boleh la komen sekarang..
nnt da buka tempahan..komen sudah tidak dilayan (^^,)


Thursday, July 28, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !


mau tulis apa ya? eemmmmmmm...
pada mereka yg menuggu baju kelab blogger benashaari
harap sabar ye..baju akan start pos esok..inysaALLAH..
moga semua berpuas hati..

abg ben terbaik..thanks a lot to abg ben ashaari
tq very much! (^^,)

Thursday, July 7, 2011

BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

mau join? klik gambar Ben
lagi segmen dr Ben Ashaari..
sila la meh kritik blog Mr iZzo..
jangan kutuk tau..kritik jer..
aper yg kurang..apa yg terlebih..
lai lai lai... (^^,)

Saturday, July 2, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011


lagi segmen dari En. Ben Ashaari
nk join? Klik Sini

nak tulis apa pun tak tau..
tapi kali ni aku offer nk share hadiah lah..
aku nk taja hadiah sampingan..
hehehe..nape nk taja?

sebab aku series tertarik dengan apa yg Ben buat..
kerana segmen2 Ben banyak membantu aku tampil 
dalam dunia blog ni..aku dapat ramai kawan..
nak plak aku yg baru menapak ni..segmen2 Ben
banyak membantu.. TQ bro..

Thursday, June 16, 2011

PERANG BLOGGER


join segmen bro Ben Ashaari

Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI


join segmen Mr Ben lagi~ (^^,)
nk join? klik sini

5 BLOG PILIHAN HATI Mr iZzo

support kawanku..byk jugak kata2nya yg menarik
info2 terkini jugak ada disana..

info2 artis always Mr iZzo tahu dari situ

a lot of info n tips..teruja dgn barangan yg mahal2 giler
tak mampu kot Mr iZzo nk sebegitu rupa..hehe

banyak info menarik disini..terkini dan
macam-macam adaaaaa~

always lawat sbb aku suka download movie!! hehe

Tuesday, June 7, 2011

BEN ASHAARI AJAK TUKAR LINK


Mr iZzo join segmen Ben Ashaari lg..
nk join? - Klik Sini -

yang jauh kita dekatkan..
yang dekat kita rapatkan..
yang rapat kita eratkan..
membina ukhwah sesama insan..(^_^)

Sunday, June 5, 2011

SAYA BLOGGER HIJAU YANG CINTAKAN KEHIJAUAN DUNIA..


join segmen En. Ben Ashaari lagi..nk join jugak?

DUNIA BLOG BERMAKNA BAGI SAYA KERANA..
blog tempat aku luahkan segala isi hati aku..
blog tempat aku mencari ilmu dan pengalaman..
blog tempat aku kongsi kisah menarik ku..
blog tempat ku catatkn kisah hidupku..
blog tempat aku berkenalan dengan rakan2 baru..
juga tempat aku menambah pandapatanku..hehe

i am a blogger.. ceeewah..hehe (^^,)

Sunday, May 29, 2011

BEN ASHAARI REDAH BLOG BARU JE


jom join segmen abg Ben..
sebagai blogger baru..patot amik peluang ni..
tq mr.Ben~ (^_^)

Friday, May 6, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011


Ben Ashaari Gegar Blogger lagi..
jom join -Klik SiNi-

14 Mei akan diadakan gathering besaran blogger..
jom join..ramai2 best!
leh dapat ramai kenalan lg..
terbaik dr Ben Ashaari..
(^_^)

Monday, May 2, 2011

BEN ASHAARI CARI ENTRI BEST !


assalamualaikom semua (^_^)
Mr iZzo join lg segmen Ben Ashaari..
nk join? klik SiNi

entri pilihan Mr iZzo ialah 

kenapa pilih entri tu?
sebab entri itu mengingatkan Mr iZzo tentang pengalaman
baru dalam hidup Mr iZzo, banyak pengajaran yang Mr iZzo dapat dari perisitwa itu..
selain pengalaman duniawi, Mr iZzo jugak dapat muhasabah diri yang sangat-sangat lama..
banyak hidayah yang Allah beri pada masa itu..
banyak hikmahnya pada hidup Mr iZzo..

selain dapat memperingati diri, ia juga sedikit sebanyak memberi kesan pada pembaca..
sama-sama amik iktibar dari pengalaman Mr iZzo itu..
syukur AlhamduliLLAH

Thursday, April 28, 2011

SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

Ben Ashaari 
kenapa aku seorang blogger?
aku seorang blogger kerana aku nk share aku dengan korang semua..(^_^) 
aku suka share kisahku dengan semua org..selain kisah aku,aku juga dapat kongsi ilmu2 or ape2 je
selaintu, aku jugak dapat cari info2 menarik..banyak maklumat yg aku dapat dari blog ni..

aku juga sangat suka dengan gathering!
bila berblog ni..a lot af gathering yg aku leh join..
aku enjoy bola dengan kawan2..
aku dapat kongsi masalah
aku dapat minta pendapat

blog ni tempat aku luahkn segalanya..
segala apa yg terlintas dihati dan fikiranku ini
i am a blogger....baruuuu..hehe

Monday, April 25, 2011

BEN CARI BLOG BARU LAH


assalamualaikom semua (^_^)
join segmen Ben Ashaari lagi..huhu
nk join jugak? klik SiNi

5 blog baru yg Mr iZzo suka :


5 blog lama yg Mr iZzo suka :

Wednesday, April 20, 2011

BEN ASHAARI suruh teka harga durian ini !


Mr iZzo join segmen Ben Ashaari..
huhuhu..jom join ! (^_^) klik sini

Tuesday, April 5, 2011

BEN ASHAARI KASI GEGAR 1000 BLOG ( 1 )

soalan 1 punya jawapan!


jawapan 1 - SYAZWAN
jawapan 2 - YUYU
jawapan 3 - SUARA
jawapan 4 - YAYA
jawapan 5 - RINDU

Monday, April 4, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA

segmen baru terbaik dr mr ben! jom jom jom join!
huhuhu...terbaik dr ladang
GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA

mr ben ashaari

Wednesday, March 30, 2011

DECO DECO BENG BENG BOONG !

lagi segmen dari Ben Ashaari utk blogger baru..
DECO DECO BENG BENG BOONG!!

Ben Ashaari

jom join segmen oleh abg ben..klik sini
huhuhhu..terbaik! (^^,)

Happy visit everyone.

Monday, March 28, 2011

GEGAR BLOGGER BARU

mrizzo amik peluang dalam segmen " Gegar Blogger Baru" 
dari blogger terkenal BEN ASHAARI
pada rakan2 blogger baru..boleh la join segmen ni jugak..terbaik! 


mrizzo pilih gambar ni sebab gambar ni cooL giler.. smart.. styLo.. 
background gym.. dengan laptop tu, menggambarkn seorang blogger yang hebat..
klik je gambar en. ben ashaari tu untuk ke blog beliau..terbaik!!

mrizzo menjadi seorang blogger adalah hanya untuk berkongsi kisah mrizzo
its all about me..semua tentang mrizzo.. saja suka luahkn perasaan disini..
lgpn menaip adalah salah satu cara luah perasaan dan hilangkn stress..
mrizzo juga berblogger untuk cari kawan baru..cari maklumat dan info terkini..

Blog yg menjadi pilihan harian mrizzo ialah of coz ben ashaariredmummy, beautifulnara, anastasyea,
selainnya isuhangat.net , syok.org, wisernet.org

thats all~ mr ben ashaari terbaik! respek ar..