Showing posts with label best. Show all posts
Showing posts with label best. Show all posts

Monday, January 24, 2011

khurafat

- saLam -

dah tgk khurafat? huhu..pd yg xtgk lg p lah tgk..
menarik! cuma xpuas ati sbb pendek skit citer dia, sejam lebih ja~
kalau panjang skit lg cun! gempak ah aksi2 dlm khurafat..
yg lemah jantung leh mati wooo terkejut~ haha (^_^)


sikit sinopsis :
Tidak lama setelah berkali-kali ditolak cintanya, Anna ditemui mati;bunuh diri. Kematian Anna adalah kemuncak bagi segala siri kejadian misteri yang berlaku dalam hidup Johan & Ayshah.
Apa yang menghantui dan menggangu Johan & Ayshah sebenarnya? Adakah ini semua hanya halusinasi dan gangguan minda mereka atau adakah ini semua merupakan petanda-petanda bagi merungkai jawapan bagi semua persoalan mereka?
Segalanya akan terjawab bila anda menyaksikan “KHURAFAT-Perjanjian Syaitan” yang akan ditayangkan serentak di pawagam seluruh Malaysia pada Januari 2011.

“Dan janganlah engkau menyembah atau memuja yang lain dari Allah, yang tidak dapat mendatangkan manfaat kepadamu dan juga tidak dapat mendapatkan mudharat kepadamu. Sekiranya engkau mengerjakan yang demikian maka jadilah engkau orang-orang yang berlaku zalim (terhadap diri sendiri dengan perbuatan syirik itu)" (Surah Yunus:106)

Friday, January 21, 2011

baLik kaMpung (^_^)

 - saLam -

minggu lepas mrizzo baLik kg (^_^) negeri jeLapang padi yg indah.hehe
naik bas di Hentian Duta..
sementara menunggu bas tu layan GinteL dulu..huhu
syok gak..xla bosan sgt..layannn~

uhhh..sedap diurut~ (^_^)
GinteL berada di ruang beLakang tmpat menunggu~
ada 4 kerusi semuanya~

*pic xclear sgt,guna hp je..hehe

Monday, October 25, 2010

Melancong ke Angkasa Lepas

assalamualaikom (^_^)

harini mrizzo nk share dgn semua satu peluang untuk semua org merasai pengalaman baru...
iaitu melancong ke angkasa lepas...
syok kan kalau dpt naik angkasa lepas...dpt tgk bumi dr atas...
sekarang ni dah xmustahil dah..xjadi angkasawan pn dapat pergi jugak...
TAPI, tambang dia RM600,000.. okey? hahaha
yg berkemampuan, apa tunggu lagi, pergi lah meLancong kesana..
yg xberkemampuan,meh ikut mrizzo,kita jd matjenin kejap..
keh..keh..keh.. (^_^)

klik image utk besarkan~ (^_^)

Friday, October 22, 2010

rakam gambar bumi guna beLon!

saLam semua (^_^)

mrizzo baca satu artikeL ni dlm paper~ mrizzzo tertarik pd citer ni~
sorg matat Luke dr NY, dia rakam gambar bumi just guna hp n beLon jer..
wow! menarik, teruja, kreatif, berani~ huhu
jom mrizzo share ngan korg semua...
kLik pic utk baca dgn jeles sejelasnya~ hehe

Friday, October 8, 2010

Lagend of Chen Zhen ^!!besT!!^

sapa yg xtgk lg movie ni sy suggestkn siLa tgk..(^_^)
dia punya aksi lawan2 menarik..syok habis~ hehe..
ni sy bg sinopsis skit~ nk tgk download sendiri..
cari kt syok.org~ sana ada mcm2 movie

Seven years after the apparent death of Chen Zhen, who was shot after discovering who was responsible for his teacher's death (Huo Yuanjia) in Japanese-occupied Shanghai. A mysterious stranger arrives from overseas and befriends a local mafia boss. That man is a disguised Chen Zhen, who intends to infiltrate the mob when they form an alliance with the Japanese. Disguising himself as a caped fighter by night, Chen intends to take out everyone involved as well as get his hands on an assassination list prepared by the Japanese.



**mr.izzo suka tgk movie lawan-lawan..hehe(^_^)