Showing posts with label cerita. Show all posts
Showing posts with label cerita. Show all posts

Saturday, August 6, 2011

Apa Yang Aku Suka Bila Kerja Hari Sabtu

assalamualaikom w.b.t  -  salam sejahtera

walaupun kerja hari sabtu ni sememangnya tak best!
tapi ada gak benda yg aku suka bila kerja hari sabtu

1) nk p kerja jalan clear! syok jer drive..tenang
2) aku boleh download movie sesuka hati aku..dan amat lah laju! hehe
hari ni jer aku da download cerita ni















hehehehe..harini xramai yg kerja..5-6 orang je yg kerja
so, internet sure laju la kn..aku pn lenjan la download citer
hehehe..hari biasa xdapat la..nnt ganggu sistem..nk keje pn kacau

the best part keje hari sabtu..dapat download movie byk2..hehe

Wednesday, August 3, 2011

Cerita Ramadhan #1

dah  3, 4 hari dah aku xupdate blog aku ni..huhuhu
kesibukan melanda diriku..oh dunia~

selamat menyambut ramadhan wahai teman2 ku..
moga ramadhan tahun ni dipenuhi dengan amal ibadah..
moga ramadhan ini diberkati dan diredhai..

ini lah bulan untuk kita sama2 mendidik hati,
yang paling penting untuk mendidik NAFSU...

seLamat menjalani ibadah puasa yaa~ (^^,)