Showing posts with label collogen. Show all posts
Showing posts with label collogen. Show all posts

Sunday, October 6, 2013

Combo Set - Collogen Plus Vit E+Krim Ibu Putih

-IKLAN-

Promosi Combo Set - Set Collogen Plus Vit E dan Krim Ibu Putih.

Promosi 3 hari sahaja !! 04 Oktober 2013 - 06 Oktober 2013

Set Collogen Plus Vit E (RM50) + Krim Ibu Putih (RM50) = RM100

Harga Promosi Combo hanya RM70 termasuk POS !!!


Untuk TEMPAHAN/BELIAN klik SINI --> FASHA BEAUTY&HEALTHCARE


Wednesday, July 24, 2013

Pemenang Ramadhan Giveaway


Selamat pagi (^_^), maaf lah yer semalam tak berkesempatan nak update pemenang.. hehe. Jadi di pagi yang indah ini Angah nak umumkn pemenang Collogen Plus Vit E Whitening Beauty Set ialah walkstatic.blogspot.com. Tahniah ! (^_^)

walkstatic.blogspot.com
Hadiah - Collogen Plus Vit E Whitening Beauty Set


Terima kasih Angah ucapkan pada yang sudi join simple giveaway ni. Tahniah pada yang bertuah. InShaAllah ada 2nd giveaway selepas ini. (^_^)





Tuesday, July 23, 2013

Ramadhan Giveaway


Sempena 14 Ramadhan 1434 ni, Angah nk bg giveaway berupa COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SET. Dah separuh Ramadhan berlalu, jadi Aidilfitri pun dah tak lama kan? haaaa, set Collogen ni InShaAllah dapat bersihkan muka, bagi muka nampak berseri-seri di Aidilfitri nanti.. (^_^). Sesuai untuk semua..perempuan boleh, lelaki pun boleh.. lagi pasal Set Collogen Plus ni baca SINI.

COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SET

Nak dapat Set Collogen Plus? Jom...
1- Buat satu entri baru, letak header Blog Angah
2- Tajuk :- Ramadhan Giveaway by Angahjudin
3- Komen blog Angah sikit
4- Tinggalkan link entri di ruang komen entri ini (link entri tau,bukan link blog)

Tutup malam ni, pemenang akan dipilih secara random. Pemenang akan diumumkan selepas solat terawih malam ini (^_^)




Thursday, May 9, 2013

COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SET

- IKLAN -

COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SET

FUNGSI:
♥ Memutihkan wajah
♥ Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
♥ Mengecilkan pori-pori
♥ Menganjalkan kulit wajah
♥ Membuat wajah putih dan berseri

KOMPOSISI:
♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP - 60GM
♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM - 20GM
♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY NIGHT CREAM - 20GM

CARA PEMAKAIAN:♥ Krim Siang (Kuning) Vit. E - dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah
♥ Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari.
♥ Krim malam (putih) untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah.
♥ Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.

Collagen Plus Vitamin E:

Sabun(Collagen Plus Whitening Beauty Soap): Dihasilkan dari ekstrak minyak zaitun yg diperkaya dgn vit E, berfungsi membersih, melembap dan melicinkan kulit tanpa menyebabkan kekeringan.

Cream: Collagen Plus Day & Night Cream- Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam, jerawat, jeragat, bintik hitam, mencerah dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari.

1 Set tahan sehingga 2 bulan







HOT SELLING PRODUCT!!!

sangat berkesan dan harga pon sangat berbaloi buat ape beli yg mahal untuk cantik kalau yang murah pon boleh mencantikkan wajah anda..tunggu ape lg jom dapatkan sekarang...

PEMBELIAN BORONG DAN DROPSHIP SANGAT DIALU2KAN

PM FOR BEST PRICE
SMS/WECHAT/WHATSAPP/LINE
018-3878586