Showing posts with label give away. Show all posts
Showing posts with label give away. Show all posts

Thursday, February 20, 2014

Give Away Birthday Akiff

http://marqiscareno.blogspot.com/2014/02/give-away-birthday-akiff.html

Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan Akiff..Allah selamatkan kamu..
Happy birthday to you Akiff ! Doa ku, semoga kamu membesar dengan sempurna, semoga kamu sentiasa dalam redha dan rahmatNYA, semoga besar kamu nanti menjadi hamba yg taat dan patuh pada agama dan ibubapa kamu. (^_^)



Wednesday, July 24, 2013

Pemenang Ramadhan Giveaway


Selamat pagi (^_^), maaf lah yer semalam tak berkesempatan nak update pemenang.. hehe. Jadi di pagi yang indah ini Angah nak umumkn pemenang Collogen Plus Vit E Whitening Beauty Set ialah walkstatic.blogspot.com. Tahniah ! (^_^)

walkstatic.blogspot.com
Hadiah - Collogen Plus Vit E Whitening Beauty Set


Terima kasih Angah ucapkan pada yang sudi join simple giveaway ni. Tahniah pada yang bertuah. InShaAllah ada 2nd giveaway selepas ini. (^_^)





Tuesday, July 23, 2013

Ramadhan Giveaway


Sempena 14 Ramadhan 1434 ni, Angah nk bg giveaway berupa COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SET. Dah separuh Ramadhan berlalu, jadi Aidilfitri pun dah tak lama kan? haaaa, set Collogen ni InShaAllah dapat bersihkan muka, bagi muka nampak berseri-seri di Aidilfitri nanti.. (^_^). Sesuai untuk semua..perempuan boleh, lelaki pun boleh.. lagi pasal Set Collogen Plus ni baca SINI.

COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SET

Nak dapat Set Collogen Plus? Jom...
1- Buat satu entri baru, letak header Blog Angah
2- Tajuk :- Ramadhan Giveaway by Angahjudin
3- Komen blog Angah sikit
4- Tinggalkan link entri di ruang komen entri ini (link entri tau,bukan link blog)

Tutup malam ni, pemenang akan dipilih secara random. Pemenang akan diumumkan selepas solat terawih malam ini (^_^)




Thursday, October 18, 2012

Rezeki Izz Zayyan

alhamdulillah, luas rezeki Muhammad Izz Zayyan Rizqi.
dapat hadiah macam2.. thanks semua (^^,) 

thanks a lot semua (^^,)
juga  thanks a lot to PakLang (^^,)
T.Q Paksu Iwan (^^,)
T.Q Izamil (^^,)

moga rezeki korang sentiasa luas hendakNYA.. terima kasih ye.. (^^,)



Saturday, May 28, 2011

Keputusan Mr iZzo 1st GiveAway

assalamualaikom semua (^^,)

Mr iZzo nk umumkan mereka yg bertuah dipilih oleh Mr.Random
untuk memenangi Mr iZzo 1st giveaway..
jeng..jeng..jeng..


tahniah diucapkan pada pemenang
sila emelkn nama apa nk letak didepan tshirt
emelkn ke angah7736@gmail.com

yg belom bernasib baik insyaALLAH 2nd GiveAway next month yaa..(^^,)

Thursday, May 26, 2011

Mr iZzo 1st GiveAway

assalamualaikom semua (^^,)

first time Mr iZzo buat GiveAway..
saguhati pada rakan2 yg sudi singgah sini
(^_^)
sehelai t-shirt yg akan di cop kn nama anda sendiri
dan url blog anda sendiri..
kalau blog anda themrizzo.blogspot.com,
sy akan cop nama anda Mr iZzo dan url blog anda..
contohnya macam gambar bawah ni



cara nk join :
1) buat satu entri baru
2) letak header Mr iZzo (gambar atas tu) sebagai tanda kenalan..(^^,)
3) tulis tajuk " Mr iZzo 1st GiveAway free T-Shirt"
4) komen skit blog Mr iZzo ni..(komen yg membina ei)hehe
untuk sy baiki apa yg kurang..
5) dah siap nanti tinggalkan link anda di ruang komen..
tu jer..senang jer kan..

5 pemenang yg bertuah akan diumumkan nanti..
pemenang dipilih secara rawak oleh Mr.Random