Showing posts with label hadiah. Show all posts
Showing posts with label hadiah. Show all posts

Thursday, February 20, 2014

Give Away Birthday Akiff

http://marqiscareno.blogspot.com/2014/02/give-away-birthday-akiff.html

Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan Akiff..Allah selamatkan kamu..
Happy birthday to you Akiff ! Doa ku, semoga kamu membesar dengan sempurna, semoga kamu sentiasa dalam redha dan rahmatNYA, semoga besar kamu nanti menjadi hamba yg taat dan patuh pada agama dan ibubapa kamu. (^_^)



Wednesday, October 23, 2013

Wordless Wednesday #23.10



Zayyan dan kurthanya.. hadiah dari tokDaddy(toksu)
yang baru balik melancong di India. TQ Paksu (^_^)

Thursday, July 25, 2013

Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!




Jumlah duit syiling adalah RM138.78

Contest Mega Raya ini dianjurkan oleh Fuh.MyMedia-SiberGempak.Org dan ditaja oleh penaja awesome iaitu HairanBlog.ComYanty.MyFizaFantagiro,SecretOfShailaBanKami.NetAynoranur.ComAimaBabyComelLongoi.Com,SilenceBlogz.ComKacangBoy.ComCikKiwiBeritaKakiKhairul Asrol,KanvasDakwat.ComWoww.MyKopiLekatMoneyClub2uPencuriMovie.Com,BlogFyna.Com,Pena.MyBoniKacak.ComFizGraphic.ComKisahEmasPutih.Com danBulanPurnama.net

Wednesday, July 24, 2013

Pemenang Ramadhan Giveaway


Selamat pagi (^_^), maaf lah yer semalam tak berkesempatan nak update pemenang.. hehe. Jadi di pagi yang indah ini Angah nak umumkn pemenang Collogen Plus Vit E Whitening Beauty Set ialah walkstatic.blogspot.com. Tahniah ! (^_^)

walkstatic.blogspot.com
Hadiah - Collogen Plus Vit E Whitening Beauty Set


Terima kasih Angah ucapkan pada yang sudi join simple giveaway ni. Tahniah pada yang bertuah. InShaAllah ada 2nd giveaway selepas ini. (^_^)





Tuesday, July 23, 2013

Ramadhan Giveaway


Sempena 14 Ramadhan 1434 ni, Angah nk bg giveaway berupa COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SET. Dah separuh Ramadhan berlalu, jadi Aidilfitri pun dah tak lama kan? haaaa, set Collogen ni InShaAllah dapat bersihkan muka, bagi muka nampak berseri-seri di Aidilfitri nanti.. (^_^). Sesuai untuk semua..perempuan boleh, lelaki pun boleh.. lagi pasal Set Collogen Plus ni baca SINI.

COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SET

Nak dapat Set Collogen Plus? Jom...
1- Buat satu entri baru, letak header Blog Angah
2- Tajuk :- Ramadhan Giveaway by Angahjudin
3- Komen blog Angah sikit
4- Tinggalkan link entri di ruang komen entri ini (link entri tau,bukan link blog)

Tutup malam ni, pemenang akan dipilih secara random. Pemenang akan diumumkan selepas solat terawih malam ini (^_^)




Thursday, October 18, 2012

Rezeki Izz Zayyan

alhamdulillah, luas rezeki Muhammad Izz Zayyan Rizqi.
dapat hadiah macam2.. thanks semua (^^,) 

thanks a lot semua (^^,)
juga  thanks a lot to PakLang (^^,)
T.Q Paksu Iwan (^^,)
T.Q Izamil (^^,)

moga rezeki korang sentiasa luas hendakNYA.. terima kasih ye.. (^^,)



Friday, September 21, 2012

Terima Kasih Wan Su dan Untie Yaya

hadiah dari Untie Yaya.. tq..tq..tq n tq (^^,)
hadiah dari Toksu.. eh,silap plak..Wan Su !!
marah bebenor panggil Toksu..hehehe atok muder
anyway..thanks ye WanSu (^^,)
Wan Su n Untie Yaya 

Thursday, March 22, 2012

Hadiah Hari Jadi 2012

hadiah hari jadi Mr.iZzo tahun ni..hehehe (^^,)
thanks pada semua yang wish birthday Mr.iZzo 15.03 yang lalu...
moga hari ini lebih baik dari semalam...





Tuesday, April 26, 2011

Followers Yg ke-200

السلام عليكم

good news! (^_^)
pada followers Mr iZzo yg ke 200
ini berita baik untuk anda..
i have a gift for u..

so, plesa inform me ye..
good good punya hadiah untuk u!

"pergh..baru 200 dah kecoh!"
hehe..biar ar!!

syok aper..this is my 1st time lol..
ko dah lepas,aku baru nk merasa..
kan? kan? hehehe

jgn luper inform tau wahai org ke 200..
daaaaa~ (^^,)