Showing posts with label kartun. Show all posts
Showing posts with label kartun. Show all posts

Wednesday, June 20, 2012

Angkara Bola Tidur Luar Rumah


hahaha.. jangan sampai jadi macam tu ye kawan2.. (^^,)
bola, bola jugak.. jangan sampai mengganggu orang lain\

pasal bola pun da macam2 kes dah tau berlaku..
ada yg bergaduh, bergaduh ni biasa sangat dengar dah..
yg pelik sampai ada yg cerai berai !!
dahsyat gak penangan bola ni...

aku? xminat sangat lah nk bangun pagi2 layan bola..
pelok bini lagi syokkk!!! hehehe gurau je (^^,)

Thursday, April 12, 2012

Kartun Best Hari Ini...Mudah Tapi Susah


lakaran yang mempunyai isi yang sangat sinis...
mudah untuk mengangkat beban walaupun seberat 150kg
TAPI amatlah susah nak angkat selimut yang tak sampai 1kg pun
terasa diri ini...huhu..

sementara masih ada masa dan rahmat yg diberiNya
meh kita muhasabah diri jap...(^^,)

Wednesday, March 28, 2012

Lelaki Memang Macam tu.. ye ke?


ye ke lelaki selalu lupa tarikh-tarikh penting???
contoh tarikh 1st date, birthday, ulangtahun perkahwinan, 1st time itu ini...
yeeeeee keeeeee???

tengok kartun diatas,tergelak Mr.iZzo..
shian dia xdapat on pc...hehehe

perempuan ni teliti, benda2 kecil pun diorang tak lupa...
bukan aper, sentimental lelaki dengan perempuan lain...
kadang2 bg lelaki satu benda tu remeh je tp tidak bg perempuan..
so,be alert ye lelaki2 semua...jgn sampai isteri2 anda terluka...
atau jangan sampai anda terkena seperti kartun diatas....hahaha (^^,)