Showing posts with label khurafat. Show all posts
Showing posts with label khurafat. Show all posts

Wednesday, May 9, 2012

Kena Pukau di KL Sentral

dah lama tak dengar kejadian pukau memukau ni..
semalam kawan AJ jadi mangsa pukau. kejadian berlaku di KL Sentral.

kawan AJ ni ke KL Sentral untuk jemput sepupu dia,
sementara menunggu sepupu dia sampai, dia lepak minum dulu di foodcourt
then, ada seorang pakcik ni datang minta derma
macam biasa kita tengok, orang datang bawa file
tunjuk gambar anak yatim, mohon bantuan...
last page pakcik tu selak file, kawan AJ ni dah tak sedar ape dah..

dia sedar je handbag dia dah selerak, wallet da kosong! kad atm da berterabur!
dia pun segera ke mesin ATM, check Maybank kosong! CIMB kosong!
semua ATM kad kosong!

HATI-HATI YE KAWAN2..MACAM2 JENIS PUKAU ADA SEKARANG NI

kawan AJ ni tak sedar setelah tengok mukasurat akhir file pakcik tu...

HATI-HATI JIKA BERADA DI FOODCOURT KL SENTRAL

KL Sentral, hati-hati jika makan di FoodCourt KL Sentral
pukau - macam2 jenis pukau ada sekarang ni..dunia akhir zaman..
zaman kebangkitan sihir

Monday, January 24, 2011

khurafat

- saLam -

dah tgk khurafat? huhu..pd yg xtgk lg p lah tgk..
menarik! cuma xpuas ati sbb pendek skit citer dia, sejam lebih ja~
kalau panjang skit lg cun! gempak ah aksi2 dlm khurafat..
yg lemah jantung leh mati wooo terkejut~ haha (^_^)


sikit sinopsis :
Tidak lama setelah berkali-kali ditolak cintanya, Anna ditemui mati;bunuh diri. Kematian Anna adalah kemuncak bagi segala siri kejadian misteri yang berlaku dalam hidup Johan & Ayshah.
Apa yang menghantui dan menggangu Johan & Ayshah sebenarnya? Adakah ini semua hanya halusinasi dan gangguan minda mereka atau adakah ini semua merupakan petanda-petanda bagi merungkai jawapan bagi semua persoalan mereka?
Segalanya akan terjawab bila anda menyaksikan “KHURAFAT-Perjanjian Syaitan” yang akan ditayangkan serentak di pawagam seluruh Malaysia pada Januari 2011.

“Dan janganlah engkau menyembah atau memuja yang lain dari Allah, yang tidak dapat mendatangkan manfaat kepadamu dan juga tidak dapat mendapatkan mudharat kepadamu. Sekiranya engkau mengerjakan yang demikian maka jadilah engkau orang-orang yang berlaku zalim (terhadap diri sendiri dengan perbuatan syirik itu)" (Surah Yunus:106)