Showing posts with label kreatif. Show all posts
Showing posts with label kreatif. Show all posts

Monday, April 23, 2012

Gambar | Cara Tonton Titanic 3D di London

meh tengok cara orang London tonton Titanic 3D
kreatif dan unik..teruja plak aku nengoknyer..hehe






Thursday, April 12, 2012

Kartun Best Hari Ini...Mudah Tapi Susah


lakaran yang mempunyai isi yang sangat sinis...
mudah untuk mengangkat beban walaupun seberat 150kg
TAPI amatlah susah nak angkat selimut yang tak sampai 1kg pun
terasa diri ini...huhu..

sementara masih ada masa dan rahmat yg diberiNya
meh kita muhasabah diri jap...(^^,)

Gambar | Buat Potret Guna Stokin

sebelum ni Mr.iZzo ada post orang buat potret guna skru...
memang superb dan kreatif! klik SINI utk tgk potret skru

hari ni Mr.iZzo nak share orang buat potret guna stokin!
gua tabik spring sama lu lah..hehe
tekun dan gigih giler kot nk buat potret mcm ni...









Friday, March 30, 2012

Die Hard Fan Games Kereta


ni dah tahap kronik main games ni...apa pun boleh
asalkan puas main games kereta..hehehe (^^,)
aper pun,mamat ni kreatif...tabik satu kali!

Tuesday, March 20, 2012

Seni Kreatif Potret 3D Menggunakan Skru








kreatifkan? sangat superb!
teliti, sabar, tekun, gigih, rajin..aper lg? haha
memang giler ah idea mamat Andrew Myers ni

kredit to : acidcow.com

Friday, March 9, 2012

7 Waktu Dalam 1 Gambar

sangat kreatif dan simple ajer..superb dan menarik...
jom la try buat..hehe (^^,)