Showing posts with label majalah. Show all posts
Showing posts with label majalah. Show all posts

Tuesday, June 26, 2012

Akhirnya...Jumpa juga buku ni..

alkisahnya sejak bulan Mac haritu lagi aku mencari sebuah buku yang bertajuk Cinta High Class ni.. si isteri yg beria sangat nak buku ni.. puas aku mencari.. habis semua kedai buku serata Kuala Lumpur aku masuk cari buku Cinta High Class ni.. tapi semuanya takde, habis, stok tak sampai lagi...

malam tadi ke Jusco Wangsa Maju, jalan2 beli barang sikit, aku singgah MPH untuk beli majalah Al-Ustaz dan Gen-Q, si isteri tunggu di luar kedai sebab aku masuk kejap je kan, tiba-tiba si isteri dengan laju masuk dan tarik tangan aku suruh ikut dia, apahal ni...

aku ditarik ke sudut buku novel, ada seorang staff MPH tengah susun buku, dengan senyuman yg mekar dan girangnya si isteri menuding jari ke sebuah buku yg sedang disusun oleh staff MPH tu... sambil berkata 'abang, ayg nak tuuuuu..ayg jumpa dah!!' aku pun tengok, oh dah ada rupanya buku yg dia nk sangat tu..

alhamdulillah, dapat gak buku tu.. kemain suker si isteri.. terus upload di FB bgtau satu dunia yg dia dah dapat buku Cinta High Class.. hahaha.. (^^,)

suka dia dapat buku ni...

Wednesday, February 29, 2012

Oh tidak..aku terjebak lagi...

bila takde kerja nak dibuat aku mula teroka alam maya ni..
singgah sana sini..macam2 benda dah dijelajah..
boleh plak aku terjumpa page ni i-komik

aduhai...macam2 komik ada kat situ..
bacalah sampai lebam...hehehe (^^,)

aku memang penggemar komik dulu..
penuh rak buku dengan komik aku..
sampai mak marah la..xbagi beli dah komik2..hehe

aku minat komik lawan2... antara koleksi aku Wira Tunggal..
aku kumpul sampai lah episode Wira Tunggal Pheonix.
pastu aku stop dah baca komik..dan stop beli komik tu..

bayangkan senaskah RM3.90..keluar seminggu sekali..
bermakna sebulan aku belanja RM15.60 untuk beli komik..
hehehe..mahunya mak aku tak membebel..hahaha

berbalik pada jalan2 di alam maya tadi..aku terjumpa page i-komik
dan ada plak sambungan Wira Tunggal yang aku tinggal dulu tu...

hehehehe..apa lagi..sekarang ni melekat je aku depan pc mengkhatam
komik2 yang aku tinggalkan dah kat 10 tahun....
hahahaha...aduh..hobiku kembali~ (^^,)

baik baca komik dari baca gosip...hehehehehehe.. (^^,)