Showing posts with label menteri. Show all posts
Showing posts with label menteri. Show all posts

Wednesday, October 2, 2013

Koleksi Kata-kata Hikmah Menteri


Tertarik dengan post sahabat aku Pijut , tajuknya "Kata-kata Puitis Hasil dari Seorang MENTERI". Aku kongsi dengan kawan-kawan semua, hayati kata-kata penuh makna Menteri kita.





Apa komen anda? Bernas tak? (^_^)




Monday, September 9, 2013

Kata Ku Nan...




Macam ni je ulasan seorang menteri? hmmmm.. bagilah jalan penyelesaian, bukan asyik kata jangan jer. Bila harga barang naik semua nak jangan. Penyelesaiannya takde. Rakyat yg susah tetap susah. APTB

Ini ketentuan Allah, kata orang tu. Hehe



Tuesday, October 2, 2012

Statement Abu Samah yang eerrrrrrr....


baca kata-kata Abu Samah Shabudin  dalam gambar atas...
Something wrong jer, rasa macam tak kena ja ayat dia bagi tu..
korang fikir lah sendiri, pendapat masing-masing (^^,)

bagi aku,statement Abu Samah lawak..hehe..pesan lah air takde gula sekali pun, harga air tetap sama.. kalau milo ais dengan gula RM2.20 sama ja milo ais takde gula RM2.20 juga. apa daaaaa....