Showing posts with label movie. Show all posts
Showing posts with label movie. Show all posts

Sunday, March 11, 2012

Demam+Kerja+Movie

minggu ni giliran aku bekerja..so bekerja lah aku di hari ahad ini..huhu
yang tak bestnya..aku demam! oh malas dan tak laratnya badan ini..

nasib baik lah hari ni tak ramai orang.. dapatlah relax skit..
mata ni asyik nak terpejam ajer...
nak elak dari terlelap..layan lah movie Chantek...

aper aktiviti korang harini?
xder gi mane? meh la sini..Planetarium Negara..hehe
melawat org demam..eh silap, melawat Planetarium laaaa



Wednesday, February 29, 2012

Players - Citer Hindustan

bosan-bosan takde kerja nak dibuat..aku terlayan movie hindustan..hehe
citer Players..mantap gak jalan citer movie ni..

story line dia..1 team gi rompak emas..
pastu ada ahlinya belot..da belot ada yg belot lagi..
skali imbas citer Players ni ala-ala citer The Italian Job!
emm...malas la nk taip..hahahaha.. gi layan sendiri..(^^,)

Saturday, August 6, 2011

Apa Yang Aku Suka Bila Kerja Hari Sabtu

assalamualaikom w.b.t  -  salam sejahtera

walaupun kerja hari sabtu ni sememangnya tak best!
tapi ada gak benda yg aku suka bila kerja hari sabtu

1) nk p kerja jalan clear! syok jer drive..tenang
2) aku boleh download movie sesuka hati aku..dan amat lah laju! hehe
hari ni jer aku da download cerita ni















hehehehe..harini xramai yg kerja..5-6 orang je yg kerja
so, internet sure laju la kn..aku pn lenjan la download citer
hehehe..hari biasa xdapat la..nnt ganggu sistem..nk keje pn kacau

the best part keje hari sabtu..dapat download movie byk2..hehe

Sunday, April 17, 2011

KL Gangster

saLam semua (^^,)

petang ni Mr iZzo nk share pasal movie Melayu
yang gempak gak ar.. KL Gangster!
tahniah! xsabar plak nk tunggu Jun ni..
huhu..abisla semua taksub nnti..haha


KL Gangster mengisahkan seorang gangster yang dipenjarakan. Selepas keluar penjara, dia ingin membina hidup baru tetapi tersepit apabila kumpulan gangster kembali mengejarnya. Sama ada kembali ke pangkal jalan mahupun terus dengan kumpulan yang pernah menghancurkan hidupnya, semua akan jadi paparan filem KL Gangter.

Tuesday, March 29, 2011

Kerja+Enjoy=Tak Stress

kerja..kerja..kerja.. kadang2 tu stress jugak kn kerja je memanjang..
kena plak buat kerja tu kerja yg sama ja..mesti agak bosan kn?
huhuhuhu (^_^)


so, untuk hilang kn bosan or stress kerja tu kena lah buat sesuatu..
selit la sikt hiburan ke..ape2 xpe.. lagu, movie, jgn ngular sudah..
kalau bos marah tanggung sendiri! haha (^^,)


kerja+movie=terbaik!
kalau dok layan movie je bila keje nk siap??? hahaha..
dahulukn kerja laa... dah agak bosan tu,take 5,relax jap..
pastu sambung semula keje tu..pandai2 la manage ye..

Monday, January 24, 2011

khurafat

- saLam -

dah tgk khurafat? huhu..pd yg xtgk lg p lah tgk..
menarik! cuma xpuas ati sbb pendek skit citer dia, sejam lebih ja~
kalau panjang skit lg cun! gempak ah aksi2 dlm khurafat..
yg lemah jantung leh mati wooo terkejut~ haha (^_^)


sikit sinopsis :
Tidak lama setelah berkali-kali ditolak cintanya, Anna ditemui mati;bunuh diri. Kematian Anna adalah kemuncak bagi segala siri kejadian misteri yang berlaku dalam hidup Johan & Ayshah.
Apa yang menghantui dan menggangu Johan & Ayshah sebenarnya? Adakah ini semua hanya halusinasi dan gangguan minda mereka atau adakah ini semua merupakan petanda-petanda bagi merungkai jawapan bagi semua persoalan mereka?
Segalanya akan terjawab bila anda menyaksikan “KHURAFAT-Perjanjian Syaitan” yang akan ditayangkan serentak di pawagam seluruh Malaysia pada Januari 2011.

“Dan janganlah engkau menyembah atau memuja yang lain dari Allah, yang tidak dapat mendatangkan manfaat kepadamu dan juga tidak dapat mendapatkan mudharat kepadamu. Sekiranya engkau mengerjakan yang demikian maka jadilah engkau orang-orang yang berlaku zalim (terhadap diri sendiri dengan perbuatan syirik itu)" (Surah Yunus:106)

Sunday, October 17, 2010

RED a.k.a merah

assalamualaikom (^_^)

baru lepas layan citer RED~ huhu..belom kuar panggung lg kot..hehe
GSC pn akan tayang RED pada 21.10.2010

kalau korg nk tgk duLu, download lah di syok.org..linknya ada disebelah kanan blog mr izzo ni..
best citer ni~ aksi menarik~ memang puas hatilah kalau gi panggung pn~

sikit sinopsis kt bawah... layan~ (^_^)

Frank Moses (Bruce Willis), Joe Matheson (Morgan Freeman), Marvin Boggs (John Malkovich) and Victoria (Helen Mirren) used to be the CIA's top agents--but the secrets they know just made them the Agency's top targets. Now framed for assassination, they must use all of their collective cunning, experience and teamwork to stay one step ahead of their deadly pursuers and stay alive. The team embarks on an impossible, cross-country mission to break into the top-secret CIA headquarters, where they will uncover one of the biggest conspiracies and cover-ups in government history.

Friday, October 15, 2010

Reign of Assassins

assalamualaikom ~ (^_^)

tadi pg layan citer ni Reign Of Assassins..baru je upload semlm hehe..
da ada kemudahan internet ni..da jarang gi tgk wayang..main download je..hehe
 citernyer agak boring sbb slow jer~ tp menarik time aksi.. ooookey laaa..not bad!

sini ada sinopsis skit~


In 428AD, Bodhi, a Southern India prince became a Buddhist monk and set off for China, earning a hallowed reputation as a mystical martial artist. Following his death, his remains mysteriously disappeared.


Hundreds of years later, Zhang, a high-ranking court official, is assassinated by Drizzle. Zhang's son Jingxiu, whilst mourning his father's death, is assailed by a group assassins. They leave him for dead, but somehow he survives and escapes their clutches.

Drizzle, a talented warrior herself, finds herself in possession of Bodhi's remains, and begins her quest to return them to their rightful resting place at Yunhe Temple. The Black Stone, a team of deadly assassins who employed Drizzle, are also after the remains and the powerful secret they hold. To hide from The Black Stone, Drizzle undergoes drastic facial surgery and changes her name to Zeng Jing (Michelle Yeoh). She flees to Beijing, where she meets and falls in love with Jiang, soon to become her husband.

After a confrontation in Beijing, Zeng Jing's identity is uncovered and both she and Jiang must flee for their lives. As Zeng Jing kills off members of the gang while they are on the run, she quickly realizes Jiang is actually Jingxiu, and he is seeking to avenge his father's death. This leads to a lethal triangle and a fight to death between our hero Zeng Jing, Jiang and The Black Stone.

The only question remains who will be the last ones standing to uncover the secret of Bodhi's remains?

Friday, October 8, 2010

Lagend of Chen Zhen ^!!besT!!^

sapa yg xtgk lg movie ni sy suggestkn siLa tgk..(^_^)
dia punya aksi lawan2 menarik..syok habis~ hehe..
ni sy bg sinopsis skit~ nk tgk download sendiri..
cari kt syok.org~ sana ada mcm2 movie

Seven years after the apparent death of Chen Zhen, who was shot after discovering who was responsible for his teacher's death (Huo Yuanjia) in Japanese-occupied Shanghai. A mysterious stranger arrives from overseas and befriends a local mafia boss. That man is a disguised Chen Zhen, who intends to infiltrate the mob when they form an alliance with the Japanese. Disguising himself as a caped fighter by night, Chen intends to take out everyone involved as well as get his hands on an assassination list prepared by the Japanese.



**mr.izzo suka tgk movie lawan-lawan..hehe(^_^)