Showing posts with label psn. Show all posts
Showing posts with label psn. Show all posts

Wednesday, February 22, 2012

Pusat Sains Negara

Baru-baru ni Mr Izzo beriadah di Pusat Sains Negara, Bukit Kiara
bawa si kecil Aliya dan isteriku tersayang melawat PSN

pada mereka yg nak bawa anak-anak berjalan, elok sangat lah kesini...
macam-macam aktiviti ada..sesuai untuk semua golongan..
nk bawa anak mandi manda pun boleh..
ada kolam macam kat belang KLCC tu..
macam-macam lg lah ada kt PSN ni..
PSN superb!

Pusat Sains Negara 
mengah ke kak? hehe 


muka takot! sebab kena angkat ngan semut besar..hehe

oh..aku da berat..angkat xnaik..hahaha
robot ni cute sangat bila cakap melayu..hehe














aku yg dah kepenatan..hehe (^^,)

Tuesday, April 12, 2011

Pusat Sains Negara Wilayah Utara, Muzium Padi

baru-baru ni Mr iZzo bawa adik-adik berjalan-jalan..(^^,)
destinasi yg dituju ialah Pusat Sains Negara, Muzium Padi
dan AS-City <-- ala ala i-City..saja ja Mr iZzo letak nama AS-City..hehehe

Pusat Sains Negara Cawangan Wilayah Utara terletak berhampiran dengan Gunung Keriang..
kalau korang nk tau lebih lg, boleh klik sini -PSN- atau pn boleh lawat Facebook PSN
best! memang manarik dan best PSN ni.. rugi kalau xpegi..
PSN kena bg komisyen ni Mr iZzo promote PSN..hehe

terdapat juga beberapa tempat menarik yg korang boleh lawat berdekatan dengan PSN tu..
ada Muzium Padi, Kampung Tradisional dan Gua Gunung Keriang..

PSN Utara
Mr iZzo
gayat wooo..tp best!
waaaaa...Mr iZzo berbasikal bersama tengkorak!
rock climbing!
sama tak? hehe
Muzium Pagi
adik bongsu pose at Muzium Padi
peng..peng..peng!!
my Family at AS-City
  nak tengok lagi gambar? jom layan kat SINI


Mr iZzo kata : sekali sekala kena juga keluar jalan-jalan dengan family macam ni best! nikmatilah masa-masa begini selagi 
                         mereka masih bersama kita.